Beachen!

Dagen började ganska trögt, var väldigt trött när jag öppnade ögonen. Men strålande solsken bäddade för en dag på stranden. När vi åt frukost så satte vi Melle i sin stol. Han började genast att showa och göra olika poser, så det var bara att ta fram kameran. Han kanske tror han är fotomodell nu när han blev fotograferad igår.


Sedan när vi skulle duscha och göra oss iordning upptäcker vi att det inte är något vatten i kranen. Så får vi reda på att det är så i nästan hela Karlskrona. När något sånt händer får man panik, är man bekväm eller vad?

Iväg till stranden kom vi efter viss möda med att hitta vatten. Där var det lite blåsigt men ändå varmt. På stranden idag var Melle vaken större delen av tiden. Därför försökte vi förklara för honom att fotboll var en rolig sport. Bollen är större än honom (som ni ser på bilden) men han ska växa lite innan han börjar spela.


När Melvin sov en stund passade hans morfar på att vila sig en liten stund i tältet vi köpt på ikea. Passar liten som stor!


När han vaknade till igen så blev det lite bus och han gjorde massa roliga miner i blåsten. På bilderna nedan visas några av hans miner. Låt oss kalla dem "öppnar jag munnen och spärrar upp ögonen kan jag svälja luften"!



Efter stranden åt vi hos mormor och morfar, spaghetti som smakade ljuvligt. Sedan hem en runda för att duscha och fixa iordning sig. Sedan åkte vi ut till min mormor en runda för det var länge sedan vi var där. Väl där var Melvin hur charmig som helst och tiden bara sprang förbi. Därför fick vi åka hem igen för att det var dags för de nattliga rutinerna för lilleman. Det flöt på bra och han somnade ganska snabbt.

Sedan har vi kollat lite på tv. Inget märkvärdigt utan bara lite zappande. Nu blir det sängen för min del för imorgon är det tvättdag igen! Det jag är mest nöjd över idag är att jag trotsade det kalla vattnet och badade en stund. Godnatt!

Helgen är över!

Då är helgen över och klockan har hunnit ticka över till måndag. Helgen har sammanfattningsvis varit mycket bra. Strålande väder bäddade för en härlig helg och det blev lite färg också.

Idag var Melle modell och allt gick bra. Han och Sandra blev fina på kort (enligt Sandra). Bilderna var för dyra för med tanke på att inte hela familjen var samlad. Hade varit roligare om vi var alla 3. 

Själv spelade jag tennis och det gick nästan lika bra som sist, Fredrik ryckte upp sig lite idag och det nya racket han införskaffat verkade hjälpa. Efter matchen åkte vi och badade i hans pool. Den vanligtvis kalla poolen var idag förvånansvärt varm och jag hade kunnat ligga där hela dagen.

Efter det åkte jag hem där maten redan stod på bordet. Sandra hade varit duktig och lagat en mycket utsökt måltid. Efter det blev det lite bus med Melle och sedan matade jag honom med gröt. Som vanligt blev det en massa kladd så det är tur att det finns våtservetter. För när pappa är i farten och ska mata brukar det synas på Melle. Han är nästan kladdig över hela sig när jag är där. Frågan är vem som är sämst. Är Melle dålig på att äta eller är det helt enkelt så att pappa är dålig på att mata? Det låter jag vara osagt.

Sedan blev det nattning för lilleman för han var jätte trött. Så är det när man är fotomodell hela dagen.

Nu på kvällen har jag och Sandra kollat på Priviliged och sedan fotbollen. Eller rättare sagt jag och Rasmus, Sandra satt mest vid datorn. Hon är ju såååå sportintresserad. Hursomhelst en mycket trevlig dag!

Imorgon blir det nog stranden om det blir fint väder vilket jag hoppas på.


Är jag trött eller håller jag bara på att blinka?

Det är roligare att äta på leksakerna än att leka med dem!

Ja, som sagt, det är mycket roligare!

Godnatt på er och hoppas ni också haft en skön helg!

Melle fotomodell!

Idag ska Melvin och Sandra vara fotomodeller, de ska nämligen fotograferas med några andra mammor och barn. En rolig grej tycker Sandra och Melle. Om man ska vara fotomodell måste man vara pigg och efter Melvin vaknat vid 8a-tiden ville han inte somna om här hemma. Så jag är nyss hemkommen efter en promenad med Melvin. Tog med han ut eftersom han skulle få en chans att sova. Efter en stund lyckades han somna, skönt för lilleman. Då kanske han är på gott humör hela fotograferingen. Jag fick, förutom en förhoppningsvis pigg fotomodell, en underbar stund ute i det soliga vädret. Han var dock inte på dåligt humör här hemma utan snarare tvärtom. Han var hur charmig som helst. Skrattade åt allt man gjorde, men nu fick han sova så förhoppningsvis håller detta härlia humör i sig hela dagen!

Jag ska även spela en re-match i tennis mot Fredrik. Han har till denna gången köpt ett nytt tennisrack, alltså räknar jag med bättre motstånd idag. Efter tennismatchen blir det nog till att bada för idag är det riktigt varmt ute.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

En helt vanlig lördag!

Igår var det som vanligt fullt upp som alla andra lördagar. Dagen började med att vi steg upp och gjorde oss iordning. Sandra sprang en runda på stan och vi andra var hemma. Efter det mötte vi upp med Sandra som skulle iväg till en kompis. Jag pallrade mig ner, tillsammans med Robin, till fotbollsplanen för att lira lite boll. Hur det gick i den matchen behöver vi inte prata om, det är helt oväsentligt. Eller hur Robin?!

När vi var klara på varsitt håll hämtade Sandra mig eftersom kylskåpet vid det här laget var väldigt tomt. Så vi åkte ut och handlade en runda och i bilen hem var Melle lite tjurig. Han var lite trött, hungrig och ja lite det mesta. Men när vi kom hem löste det sig på ett bra sätt. Jag fixade iordning maten medan Sandra testade att sätta Melvin i sin gå-stol. Ett par centimeter till så når han ner men den fungerade rätt bra nu också. Dock var Melle mest intresserad av att äta på stolen, den kanske smakade godare än den var rolig.

Efter maten så var det dags att ge Melle mat, Sandra matade medan jag tappade upp ett bad till honom. Vi badade en lång stund, vilket Melvin älskar. Sedan blev det ombyte till pyjamas för hans del och nattning. Efter att han somnat tänkte Sandra och jag äta lite chips och godis. Riktigt länge sedan vi åt något sånt. Fast efter ett par bitar tog det stopp, man var inte längre sugen. Fast det kanske var lika bra. Sedan kollade jag på filmen på 5an medan Sandra skulle lägga sig. Efter den mediokra filmen blev klockan alldeles för mycket för bloggande och gå och lägga sig var hög prioritet. Det slutade med att jag låg och gosade med Molly, som kom för att gosa, i ungefär 40 minuter. Men vi lyckades somna sen ändå!

Bilder kommer ikväll då jag inte har tid nu! 


Tiden går så fort!

Idag utlovades det sol men det var bara sol på förmiddagen sedan blev det mulet. Mig gjorde det inget för jag var i tvättstugan nästan hela dagen. Sedan hann jag även med att spela match också. Därför inget roligt att rapportera.

Det finns dock andra saker att rapportera om. Anledningen till bloggen är ju Melle och han är en go liten kille. Ibland har han såna perioder att han bara ska ligga på mage. Man lägger han på rygg och två sekunder senare ligger han där på mage. Efter en stund blir han grinig så man får vända tillbaka honom, för bekväm som han är gör han inte det själv även om han kan. Sedan tar det inte 5 sekunder förrän han ligger på mage igen och samma visa en gång till.

Sedan har man börjat sitta ganska bra. Sätter man han i soffan så sitter han där och är så charmig som han kan vara. Roligt att det går lite framåt. Om några dagar är han ju 5 månader också. Tänk vad tiden går fort.


Nu blir det sängen för min del har redan varit uppe alldeles för länge! Imorgon väntar en ny dag med, förhoppningsvis, roliga händelser! Godnatt!


Game, Set and Match!

Idag när man öppnade ögonen var det molnigt, skönt tyckte jag. Min rygg behöver återhämta sig lite från gårdagen. Melle låg i sin säng och hade vänt så han låg på tvären, skön kille. Sandra var uppe sedan länge och jag var lite yrvaken. Fick se ett sms med frågan om jag ville lira tennis. Perfekt väder för en tennis match så jag tackade ja. Vi gjorde oss iordning och gick ut jag, Sandra och Melle. Även om det var molnigt var det varmt och skönt, det är ju trots allt sommar.

Efter en liten runda på stan gick vi hem till Melles morfar där jag väntade på att bli hämtad. Melvin låg och sov i sin vagn men vaknade efter en stund. När jag kom fram till honom fick jag världens största leende. En mycket lycklig kille ville verkligen vara med och prata lite med sin morfar och morbror. Strax efter blev jag hämtad av Fredrik som körde för dagen.

Tennisen kan väl sammanfattas med 4 ord; game, set and match! Fredrik mötte idag en alldeles övermänsklig studentfarsa och då är det inte lätt att vinna. Efter det åkte vi hem till honom och badade i hans pool och den var riktigt skön att bada i när man var sådär lagom varm. Efter det gick vi ut en runda med hund 1 och efter det åkte vi in till stan för att gå ut med hund 2. När det var klart spelade vi en match i fifa och sen gick jag hem.

Där väntade Sandra och Melle på gården och vi gick upp tillsammans. Väl hemma lekte jag och Melle lite. Han var inte så sugen på det så det fick bli lite gröt istället och ett bad för hans del. Sedan somnade han ganska gott i sin säng, men efter en stund vaknade han till. Trodde vi skulle få det jobbigt med sövningen men med hjälp av vyssan lull-tassarna lyckades vi få honom att sova.

Sedan blev det fotboll för min del och Sandra kollade på unga mödrar. Efter en stunds tittade på datorn är det nu sovtajm för min del också! Imorgon väntar tvätt och match! Godnatt!

Vaaaarmt!

Min rygg har nu fått en klart rödare färg än den var imorse. Men sommaren är lång så den kanske blir brun i slutet, men just nu är det rött.

Idag var det fullfart här hemma, massa saker som skulle packas till stranden. Vagnen fungerade som ett flak, massa grejer huller om buller. Nu känns vagnen också större i med att vi satt i sittdelen (där det även finns fullt liggläge). Men vi lyckades komma till stranden iaf. Mitt i all blåst lyckades vi hitta en plats där det var lä. Det fläktade lite grann men det var bara skönt.

Melvin sov igenom stranden och vaknade bara för lite mat. Men han verkade trivas i det fina vädret. Sedan blev klockan mycket och det var dags att gå hem. Efter lite mat blev det lite bus med Melle. Men han tyckte nog inte det var så kul och han protesterade ganska mycket. Då fick han nappen och då började han rulla från rygg till mage med nappen i munnen. När han hade kommit runt och låg på magen så tittade han upp och skrattade. Han börjar bli rätt haj på det där.
Sedan blev det dags för träning för min del. När jag var borta så hade tydligen Melle suttit själv i 5 minuter. Han hade kollat in Molly och han tänkte nog inte på att han satt. Men det är roligt att vår "sitt-träning" som vi har här hemma ger resultat.

Nu ikväll har det varit lugnt och jag hhar bara kollat lite på fotboll. Nu ska jag gå och sova, det är trots allt en ny dag imorgon också! Godnatt!

Sommartider, hej hej, sommartider!

Med ett par halvbrända axlar sitter jag här innan dagens upptåg ska börja. Gårdagen var underbar på alla vis. Den började med att Sandra och Melle skulle gå och bada med några andra mammor. En bassäng inomhus som Melle gillade att bada i. Blev dock ett par kallsupar men han hade iaf roligt. Själv cyklade jag till stranden med melles morbror och låg där en stund, därav mina halvt brända axlar.

Sedan möttes jag och Sandra upp för att äta lite. Detta gjorde vi och efter det gick vi en liten promenad. Något jag inte uppskattade för mycket, det var alldeles för varmt för att gå. Men vi var tvungna att köpa lite kött för vi skulle nämligen grilla med den gamla föräldragruppen. Innan vi åkte dit fick Melle sin gröt och när vi sedan kom fram till träffen så hade vi hunnit komma i tid för en gångs skull.

På grillningen med de andra föräldrarna hade jag och Sandra hur trevligt som helst. Det var så roligt att se de andra små charmtrollen. En del barn är framåt och skrattar mycket medan andra kan vara som Melvin, lite tillbakadragna och mest studerar vad som händer. Hursomhelst var detta ett trevligt inslag i den annars så stressade vardagen.

När vi åkte hem så kom vi på att det var ganska bra väder för en promenad. Därför ringde vi Hampus och Sara för att fråga om dem ville gå en runda. Detta ville dem, så det blev en lång promenad och efter den blev vi uppbjudna till dem. Då klockan var 22.30 tackade vi nej eftersom det var läggdags för såväl Melvin som för oss. Annars var det hur trevligt som helst och jag hade gärna följt med upp en runda, men klockan tillät inte det.




Efter lite mat, när vi kom hem, piggnade Melle till och ville inte sova. Så vi fick ha honom mellan oss och gosa lite innan han somnade. Det är verkligen mysigt att ha honom där bredvid sig ibland.

Idag är det stranden som gäller. Lika fint väder idag igen och man får nog smörja in sig en extra gång idag. Ha det bra!

Helg, underbart!

Idag är det verkligen sommarvärme ute, alltså gäller det att dricka mycket inför matchen ikväll! Helgen har som vanligt varit väldigt intensiv och har inte hunnit med att sitta vid datorn. Det får nog räknas som en positiv erfarenhet.

I lördags var mina föräldrar på besök. Efter en stunds lekande inne gick jag, mamma och pappa ut för att gå en runda med Melvin som skulle sova. Ute visade det sig vara väldigt lokala regnskurar men vi klarade oss hyfsat ifrån regnet ändå. När jag och Melle kom hem stod maten på bordet och det var bara att sätta sig ner och avjnuta den goda måltiden.
På kvällen sen röjde vi lite här hemma och tog det bara allmänt lugnt. Skönt med lördagskvällar ibland. Alltsom oftast har vi att göra från det vi går upp till det vi går och lägger oss.


Igår (söndag) så gick vi upp ganska tidigt för att se om tvättstugan var ledig, vilket den inte var. Vi tog därför med oss lite tvätt till mormor och morfar. Sedan gick vi på en väldigt lång promenad. Vädret kanske inte var det bästa men det var behagligt iaf. När vi kom tillbaka var det matdags för Melle och sedan åkte vi ut till Rusta och köpte lite pärmar och andra småsaker vi behövde. När vi kom tillbaka avnjöt vi tacos, som var hur gott som helst. Efter det hem en runda för att göra iordning sig för träningen.

När jag kom hem från träningen så slängde jag och morbror Rasmus skräp. Vi har röjt iordning alla skåpen här hemma, så det är inte mycket kvar till flytten. Det underlättar verkligen att börja i tid, skulle man få 10 minuter över kan man alltid gå igenom något.

Sedan kollade jag och Rasmus på fotboll på tv, Melvin hade ju lagt sig för kvällen så där kunde man inte vara och leka. Sedan spelade vi wii hela kvällen, mycket trevligt.

Idag har jag bara fixat iordning här hemma. Och nu blir det lite matlagning innan jag ska iväg på match. Sandra och Melle är och fikar med andra mammor och barn så dem har nog garanterat trevligare än mig. Vi hörs!


Nu kom jag på vad det var, plommon!

Midsommarfirandet igår var kanon kul. Vi firade tillsammans med ett annat par från vår gamla föräldragrupp. God mat, härlig stämning och söta ungar. Det var verkligen en grymt rolig kväll.

Vi rubbade ju Melvins rutiner men det fungerade bra ändå. han fick sin gröt och han kom i säng i hyfsad tid ändå. Så han var duktig hela kvällen. Väldigt mysigt att han även är duktig borta.

Idag har vi varit vakna sedan 8-tiden och bara tagit det lugnt hittills. Snart kommer Melles farmor och farfar på besök en runda. Så nu ska jag städa iordning här lite innan dem kommer.

Hoppas ni hade det trevligt igår!

Lite bilder!


Molly inspekterar sittvagnen!


Melvin har badkläder till babysimmet från farmor&farfar!


Hans nya fina tröja och strumpor som han fick av mormor&morfar!


Av dessa bilderna kan man inte bli annat än glad!

Lövmarknaden, som vi har längtat!

Idag gick lövmarknaden av stapeln. En marknad där nästan alla karlskronabor åker in till stan för att gå och kolla i olika stånd. Även de vanliga affärerna brukar ha fina erbjudanden. Alltså brukar det bli kaos när alla människor kommer in och står och sliter i alla kläder. Men vi tajmade det så bra att vi gick ut vid 9 och då var det inte alltför mycket folk. Antagligen för att det regnade alldeles för mycket, men det struntade vi i. Vi gick ut och gjorde våra fynd för att sedan gå hem och vara dyngsura. Allt från topp till tå var dyblött och det enda som egentligen var torrt var Melvin! Han låg ju så bra i sin vagn, skyddad av ett regnskydd.

När vi kom hem gjorde vi lite mat och sedan gick vi ut en runda. Nu var det lite mer folk och jag tog Melle i bärselen. Det var verkligen mysigt att gå ut med den. Det är precis som man går och håller honom. Det är härligt att ha honom så tätt intill kroppen.

När vi kom hem hängde mormor också med. Jag trodde Melle skulle vara jättegnällig då han bara sovit 2 timmar idag. Men han var hur go som helst. Han tyckte nog mormor var jätterolig för han skrattade hela tiden. Han fick också lite gröt innan läggdags och efter det somnade han hur gott som helst.

Jag var också ensam en stund med honom idag, Sandra sprang nämligen på stan en runda. Då var han egentligen jättetrött men ville inte sova. Men han vägrade så då fick jag busa med honom. Har aldrig sett honom så härlig som han var när vi gjorde det. Den glädjen som lös i hans ögonen går inte att sätta ord på. Undebart!

Har lite bilder jag fixar med nu som ska upp! Imorgon väntar ju midsommar, då blir det middag med ett par kompisar från föräldragruppen. Det kommer bli skoj, har sett fram emot det. Hur ska er midsommar firas?

Med dessa ord tackar jag för mig och säger godnatt!


Svar på frågorna!

Världens bästa fråga har jag Danne =)
Varför ska du inte vara vår extreme coach i Åhus? :'(
För att jag inte vill ha ansvar för er när ni ska ut och göra stan. Skulle något hända vill inte jag ha det på mitt samvete. Därför vill jag inte ha det ansvaret, men jag kan tänka mig att ställa upp om någon av era föräldrar hänger med er under kvällen ;)

Har du och Sandra planer på att förlova/gifta er i framtiden? (:
Vi är redan förlovade sedan 2 år tillbaka och giftemål står väl på schemat så småningom. Det får dröja några år innan det är dags att på tänka på den biten. Känner jag Sandra rätt så vill hon ha ett stort och fint bröllop så därför får det ligga på is en tid.

Vad är ett dumt svar?
Svåraste frågan idag, har inget bra svar på det alls. Det kanske är ett dumt svar, när man inte har en aning om vad man ska svara =)

Går det att hålla igång kärleken med en liten krabbat som Melwin?
Det går, men det är klart det påverkas. Man orkar inte ta sig lika mycket tid för varandra när man har Melvin. Därför är det så otroligt skönt att få en stund på kvällen när Melvin sover och prata lite. Som vi gjorde ikväll, man värderar såna korta stunder betydligt högre nu och de behövs verkligen. Sedan älskar jag när vi är alla tre och hittar på något, det är underbart!

Kladdig, kladdigare, Melvin!

Vad klockan blev mycket. Skulle bara städa undan vid skrivbordet och det tog 2 timmar. Men vi tar allt från början.

Dagen började med att Melle vaknade och då låg vi och pratade lite, sedan blev han trött och somnade om. När han hade sovit klart var det dags att gå ut. Ut i solen trodde vi, efter att ha tittat ut genom fönstret på ena sidan av lägenheten. När vi kom ut slog vi av våra tankar att gå ut till city gross, något som skulle ta oss ungefär 2 timmar fram och tillbaka, eftersom vädret på den sidan vi inte tittat på var regntungt. Så det fick bli en runda hem till morfar och morbror istället. Där var vi en stund och när vi skulle gå hem började det givetvis spöregna så vi fick vara kvar där en stund tills det hade slutat regna.

När vi kom hem började vi röja här hemma. Eftersom flytten närmar sig sakta men säkert kan man börja rensa ut och slänga det man inte behöver. Idag var det mitt skrivbord och skolsaker jag fick gå igenom. Sandra tog garderober istället. Jag har varit för slapp att sätta in räkningar och dylikt i pärmar och det straffade sig nu. För jag har haft att göra med det hela dagen känns det som. Men nu är det klart och färdigt. Så nu kan man pusta ut.

Melvin sov inget från morgonen fram till klockan 4 så när vi la honom för att vila en stund slutade det med att han inte vaknade förrän halv 6. Han brukar inte sova så länge så vi trodde han skulle vara uppe länge idag, men han somnade snällt och fint vid 8-tiden. Sandra tog hand om nattningen eftersom jag var och kollade fotboll.

När jag kom hem åt Sandra och jag lite kvällsmat och pratade igenom dagen. Kommer ni ihåg bilderna när jag matade melle med gröt och han blev så himla kladdig? Idag var det morbror som matade honom och resultatet blev att han fick ta badet vid 2 istället för vid 7-tiden. Han var kladdig från topp till tå, men vad gör det när man kan bada honom? Jag tror både morbror och Melle hade en kul stund ihop tillsammans, melle klagade iaf inte.

Nu ska jag svara på frågestunden där det kommit in 4 (!) frågor, vilket är något mindre än normalt. Men vi kör på!


Frågestund!

Skriv din fråga i detta inlägget.

Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!

PS. Du har väl inte missat "frågor & svar"-kategorin till vänster? Din fråga kanske redan finns besvarad.


Sören charmören!

Idag blir det ett lite tidigare inlägg för jag ska iväg och spela match sen.

Imorse var vi väldigt lata och låg kvar i sängen en lång stund. Klockan hann bli 11 innan vi gick upp. Vi tittade ut och möttes av mycket sol så vi tog inte med några jackor. Men när vi kom ut upptäckte vi att det var jättekallt i blåsten. Men det var bara att bita ihop. Tur att Melle hade ordentliga kläder iallafall. Vi gick en runda på stan eftersom det var så kallt och sedan kom morbror Rasmus och mötte upp. Då bestämde vi oss för att ta "centrumtåget", ett tåg som går runt här i stan. Det var en trevlig åktur men inget jag kommer göra om. Fast blev endel fina bilder iaf.





Sedan gick vi hem och åt lite lunch. Sedan blev det lite bus och nu ligger Sandra och Melle och tar en powernap. Medan  vi åt låg Melle i sitt babygym. Han har börjat rulla över från rygg till mage hela tiden. Så nu får man verkligen kolla till honom så det inte händer något.

Först låg lilleman här...

... sedan här...

.. för att slutligen charma lite!

Tycker det är dags för en frågestund igen, det kanske finns nytillkomna läsare som undrar något. Men nu ska jag göra mig iordning innan jag ska bege mig. Vi hörs imorgon!

Små grodorna!

Första dagen på veckan kunde börjat roligare. Tvätt stod på schemat och dessutom skulle vi rensa ut vår skänk. Man samlar ju alltid på sig massa krafs som man egentligen inte behöver. Så imorse när Melvin sov rensade vi ut där. Vi lyckades fylla en hel svart sopsäck med sånt som vi inte kommer behöva. Varför samlar man på sig en massa onödiga saker?

Sedan vaknade Melle och vi gjorde oss iordning. På något sätt har jag just för stunden svårt att säga vad vi gjorde sen, jo just det. Vi var klara med skänken så vi gick ut och gick en runda. Slutade med att vi hamnade hos melles mormor och morfar.

Sedan var det hemdags för lite käk. Åt glutenfria hamburgerbröd idag. Något jag aldrig kommer göra om, det var verkligen brutalt äckligt. Fast hamburgaren var desto godare.

Innan jag åkte till träningen gjorde vi iordning sittdelen för vagnen. Men den får vi nog vänta ett tag till att använda. Men det var roligt att vi klarade att montera den utan att jag fick något utbrott. Tålamod är verkligen inte min grej men det löste sig finemang. Innan jag skulle åka blev Melle ledsen och då sjöng jag och Sandra för honom. Då skiner han upp som en sol, jag tror verkligen han älskar det. Med min sångröst är det bäst för honom att han gör det, haha. Små grodorna är en av hans personliga favoriter och den går på högvarv här hemma.

Efter träningen satt jag och Sandra och snackade en stund. Skönt att göra det en stund i lugn och ro, det är välbehövligt. Nu är det dags för sängen för imorgon ska vi nog och bada med Melle. Det kommer bli superkul! Godnatt!



Syskonkärlek!


Denna mössan kunde han ha när han var nyfödd, nu är den på tok för liten. Eller?!

Melvin "ålen" Blom!

Melle har fått ett nytt smeknamn, nämligen ålen! När man lägger honom på rygg, eller om han rullar över till rygg själv, börjar han åla sig fram. Han skjuter liksom iväg med fötterna precis som han vill ta tag i föremålet framför. Han ger sig inte förrän han har ålat sig fram till själva objektet. Han gillar inte att ligga på mage speciellt mycket och häromdan vände han från mage till rygg av sig själv, 3-4 gånger dessutom. Lilleman kanske håller på att bli stor?

WOW, vilken helg!

Wow, måste bara säga det. Det har verkligen varit en fullspäckad helg. Tiden har gått extremt fort och har verkligen inte hunnit skriva. Skönt att kunna sitta sig en liten stund och skriva även om mina ögon går ihop. Eftersom det har varit en händelserik helg så är det väl lika bra att vi tar den från början.

Igår var det min tur att gå upp med Melle så att Sandra kunde sova lite längre. Vi gick upp och lekte lite men han verkade hungrig och eftersom jag inte ville väcka Sandra provade jag med ersättning till Lilleman. Det har inte fungerat innan och det gjorde det inte nu heller. Han bara spottar ut det så det är ingen mening att ge honom det eftersom han inte gillar det. Efter det kom Sandra in i rummet, klockan var då 8 (!). Vilken sovmorgon hon fick, men kan man inte sova är man nog utvilad. Då gick vi tillbaka och myste lite i sängen och då somnade lilleman om en stund till. Efter detta åt vi en god frukost för att sedan göra oss iordning.


Vi var hemma en stund och vid 12-tiden gick Sandra och moster Emmelie en runda på stan. Hemma var det jag, Melvin och morbror Rasmus. Melvin låg och sov middag, eller är det lunch?, och när de kom efter sin lilla runda hade de med sig lite kyckling som vi åt. Efter det skulle jag iväg och spela match, så jag snabbade mig med att packa väskan och åka till matchen. Igår vann vi faktiskt!! Andra matchen denna säsongen och det var underbart.


Efter matchen åt jag middag hos mina föräldrar, en väldigt trevlig stund hade vi. Sedan åkte jag hem och busade med lilleman innan han skulle sova. Igår var han sådär go som han är när han är på topp! Han skrattade nästan konstant och somnade som en stock när det var sovdags. Sandra somnade ganska omgående och jag la mig framför en teven en stund. Efter en lång dag blev jag så trött att jag gick och la mig en halvtimme efter att jag satte på teven. Kroppen och huvudet hade inte mer att ge igår. Därav den dåliga uppdateringen här.

Idag vaknade vi runt 8-tiden och eftersom det var fint väder gjorde vi oss snabbt iordning för att gå ut och gå en runda. Som vanligt i Karlskrona blåser det alldeles för mycket och detta gjorde att vi gick en runda istället för att gå till stranden. Så vi gick en liten runda på rosenholm och jag tyckte vi hade väldigt trevligt. Även om backarna var något jobbiga så lyckades vi med att gå färdigt rundan utan större bekymmer. Vi jobbade idag med flåset och vi får nog ta denna rundan ett par gånger till.


Dessutom körde vi premiären med barnstolen idag också. Melvin verkade gilla den även om han verkade lite skeptisk på bilden. VI är iaf nöjda med den hursomhelst, men viktigast är att Melvin gillar den. Kan han somna i den så måste den fungera även för honom, så den får bli godkänd.


Efter det var det en runda på willys, rusta, lindex och coop. Sedan började magen att kurra och det var dags att åka hem och fylla på den. Kött och pommes med tzatzikisås. Går snabbt att laga och det var mycket gott. Fint väder ute innebär att man inte kan sitta inne och ut med vagnen en runda till var ett måste. Vi gick en runda och sedan mötte vi upp med bibbe och moster Emmelie och åt lite glass. Efter en trevlig stund med dem gick vi hem för att börja kvällsrutinerna för Melvin. Först gröt och sedan bad. När jag badade Melle så städade Sandra hela lägenheten. Efter det så busade vi lite med Melle och sedan var det dags för honom att kypa till sängs. Det tog inte många minuter innan han somnade.


Kvällen avslutades med att vi kollade på filmen på kanal 5. Mitt i filmen förlorade jag Sandra, men hon var iaf med nästan halva filmen. Det är verkligen värt att fira. Efter filmen slog jag mig ner här och efter 45 minuters skrivande och fixande med bilder är jag klar! Hoppas att ni haft en lika underbar helg som vi haft. Nu är det dags att lägga sig för imorgon hoppas jag på fint väder så jag får göra bad-premiär i det förhoppningsvis varma vattnet! Godnatt!

TGIF!

Då var fredagen också avklarad. Imorse fick jag faktiskt sovmorgon till klockan 9. Det var bestämt att Sandra skulle gå upp med Melle så jag kunde ligga kvar. Imorgon är det min tur att ta honom så att Sandra får sova lite längre. Kan vara rätt skönt att ligga kvar i sängen någon gång ibland.

Efter en god frukost åkte vi och städade bilen en runda och sedan monterade vi bilstolen. Vi väntar fortfarande på premiär-åket. För medan vi gjorde det gick Melle och hans mormor en liten runda.

Till mat idag blev det lite fiskpinnar medan Melle sov och sedan var klockan så mycket att det var dags för nattamat för melle och sedan ett bad. Jag lyckades få den mesta gröten i hans mun idag och det var inte mycket som fanns på hans kropp efter. Efter hans bad somnade han efter lite skrikande då han var övertrött. Men efter ett par minuter vaknade han igen och vi fick natta honom igen, utan några större komplikationer.

Sedan har morbror Rasmus varit här och kollat på talang och vi har haft det allmänt mysigt. Nu är det läggdags för imorgon ska jag och Melle som sagt upp tidigt. Eller ja, när han vill vakna det vill säga. Godnatt!

Ps. Bilder kommer imorgon!

7 425 gr!

Vilken konstig dag detta har varit, iaf vädermässigt. På dagen har det varit jättefint och på kvällen bara regn. Mycket märkligt, men nog om det nu. Hur har vår dag sett ut idag?

Dagen började vid 7-tiden att Melvin vaknade. Vi låg och pratade lite alla 3 men efter en stund somnade allihopa om och vi var nog inte uppe förren vid 9 igen. Då gjorde vi oss iordning för Sandra och Melle skulle på mammafika med andra mammor (från föräldragruppen). Vi var lite för snabba och var tidigt ute, därför bestämde vi oss för att gå upp och väga Melle. När vi kom upp där visade vågen 7 425 gram. Det är inte konsigt att han är tung att gå och bära på. Han är inte så lång men desto bredare är han, haha.

Sedan skjutsade jag ut dem till fikat och fortsatte min färd till fredrik. Där spenderade jag min tid medan Sandra var och fikade. Vi hade riktigt trevligt förutom att han vann över mig i NHL 09. Vi var ute med hunden en runda också, då var det kanonväder verkligen och hur underbart som helst. Sedan lirade vi lite fotboll och sedan var det dags att hämta Sandra och Melle.

Vi åkte en runda till city gross för att handla lite mat och sedan hem för att snabbt fylla på allas magar. Efter det var det snabba ryck för vi skjutsade Sandras lillebror och pappa till fotbollen. När vi ändå var ute och körde passade vi på att besöka babyproffsen också. Vi skulle ha ett par vyssan lull - tassar till sängen. När vi ändå var där passade vi även på att kolla efter en barnstol då Melvins börjar bli lite för liten och han är i den åldern att det är nog dags för en ny nu. De hade prissänkt en jättefin barnstol så vi kunde inte motstå att köpa den. Så vi blev otroligt nöjda med köpet och åkte hem.

Sedan blev det någon timme där det var väldigt slappt här hemma. Dessutom kom Melles mormor på besök och busade lite. Sedan blev det grötdags för Melvin och dags att bege sig till träningen för mig. Då började det givetvis ösregna så humöret var väl inte på topp men det fick gå ändå.

Nu ikväll har jag ätit och sedan bara slappat. Sandra och Melvin sover ju ändå så mycket mer finns inte att göra. Men nu börjar ögonen bli tunga och det är dags att gå och lägga sig. Godnatt på er!

Nu börjar det likna något!

Om gårdagen var tråkig så var denna helt fantastisk! En lång, men rolig, dag lider mot sitt slut. I högtalarna strömmar musiken ut och man känner sig ganska slö och avslagen.

Dagen började runt halv 7, då tyckte nämligen Melvin att det var dags att gå upp. Det är bara att gilla läget, men jag går på halvfart innan jag vaknat till, och stiga upp. Efter lite tidningsläsning gick jag ner med första omgången tvätt. Vid 9-tiden var Melvin redo för dagen och Sandra gick en runda för att söva honom i vagnen. Han brukar sova på en stund förmiddagarna och gjorde detta även idag. Sandra och jag hade som uppgift att röja upp nere i källaren. Inför flytten kändes detta ganska välbehövligt och det är inte helt fel att göra sig av med lite skräp man inte använder. 5 minuter innan vi är klara vaknar Melle som får vara med i kaoset som var nere i källaren.

Efter detta lite mat för Melvin och sedan lunchade Sandra och Melle med en kompis till henne. Jag åkte iväg till sjukgymnasten för att se om det gick att fixa till mina benhinnor. Vi pratade lite och han kollade på dem. Efter det skulle han massera lite och sa att det kanske skulle göra ont. Det är nog inte så farligt tänkte jag utan bara la mig ner och skulle avnjuta lite massage. När han sedan började trodde jag att jag skulle dö! Smärtan var obeskrivlig, sådan smärta har jag aldrig kännt innan idag, och jag ville bara skrika! Jag försökte hålla igen mina skrik men jag ville bara skrika ut något riktigt brutalt ord!  För den smärtan hoppas jag inte jag får uppleva igen och har jag otur kan det bli återbesök och då är det väl antagligen samma sak den gången. Men den dagen den sorgen. Jag lyckades med bedriften att inte skrika men något kvävt skrik blev det nog. Usch och fy! Vill inte ens tänka på det längre. För när han hade tagit benhinnorna så var det tydligen vadernas tur. Jag tänkte att det blir nog inte lika farligt som innan och jag hade förvisso rätt men det gjorde lika ont denna gången också. Nu är mina ben röda och jag ska sova för att börja med stretchövningar imorgon.

När jag kom hem var det att slänga i sig lite mat för att sedan gå och kolla på studenterna som tog studenten idag. Ett himla liv var det på dem. Vi sprang runt på hela stan för att leta efter ett par gröna hörselskydd men vi hittade inga så vi fick ganska snabbt gå därifrån för Melles hörsel är viktig.






Istället gick vi en runda på stan och drygade ut tiden lite. Vi köpte med oss lite frukt hem som vi kunde äta nu ikväll. När vi kom hem och hade ställt vagnen i vagnrummet tog jag Melvin och gick upp och Sandra var två steg bakom. Plötsligt säger Sandra "heeej" till Melvin och han börjar skratta. Både jag och Sandra blev förstummade och tänkte nog båda två samma sak. Innan har det bara varit "haha", nu var det en utvecklad variant. Så det blev några "haha" på rad. Riktigt mysigt skratt har den där lille mannen. När vi kom upp var det gröt- och baddags för Melle. Var dock lite tråkigt för efter han hade badat och ätit spydde han ner hela sig och håret blev värst drabbat. Trist, men vad ska man göra?


Efter det var han trött och somnade i Sandras famn efter en stunds kämpade mot sömnen. Efter han somnat kollade vi på grey's anatomy och fixade iordning frukten. Det blev ananas, melon och jordgubbar. Sandra åt frukten som den var medan jag åt jordgubbar med grädde och socker. Det är verkligen en sommarkänsla över jordgubbar och grädde. Mysigt!


Sedan gick Sandra och la sig och jag fastnade framför en film på 6:an. När den var slut satte jag mig här och här sitter jag fortfarande. Annars idag har vi hunnit med lite mys men även en lekstund. En riktigt härlig dag måste jag säga. Efter 18 vakna timmar ska det bli skönt att gå och lägga sig så därför tackar jag för mig och önskar er en god natt!


Boring!

Denna dagen kan bara sammanfattas med ett ord, Trist! Jag har knappt träffat Melvin och Sandra för de har varit på äventyr. Det regnade när jag spelade fotboll och vi förlorade också.

Så därför blir det inte mycket mer idag. Imorgon är det iaf grejer på gång. VI ska röja lite i källaren inför flytten i augusti. Härligt!

Därför tackar jag för idag och säger godnatt!

Eru galen pojk?

Efter lite bad och mat så trodde vi Melle skulle sova. Ack så fel vi hade. Efter att ha legat ett bra tag och kämpat emot sitt sömnbehov gav jag upp. Vi började istället att busa för sova ville han ju ändå inte. Sandra hängde på i vårt intensiva busande. Jag har aldrig sett Melle så uppspelt någonsin. Det var skratt, skrik och en och annan fis som hördes från honom. Han var verkligen hur go som helst. Både jag och Sandra hade jättekul och tillslut blev han så trött att det fick bli lite mat. Han åt inte speciellt mycket utan somnade istället.

Så var det med den nattningen! Nu ska jag natta mig själv också. Godnatt!

Sommarloooov!

Det blev inget bloggande igår. Somnade riktigt skönt framför teven vid 9-tiden. Att somna till teven är verkligen underbart, då är man alldeles lagom trött.

I lördags var det trevligt. Blev både arg och besviken på Sveriges insats i fotbollsmatchen dock. Fast bada i Fredriks pool gör jag nog inte om, det är nog varmare i havet. Men det var hursomhelst väldigt trevligt!

Igår blev det en slappardag och idag ser det ut som det blir/är det också. Regnet smattrar på rutorna så det är inte omöjligt att vi tittar på en film snart. Sånt är alltid skönt när det regnar.

Sedan har jag fått reda på hur det gick på tentan jag skrev i torsdag också. Det visade sig att jag klarade den! Överlycklig är jag nu så det ända som fattas är att jag får reda på hur det gick på hemtentan vi hade.

Melvin har nu fått sin andra tand och ligger för tillfället och sover i sin säng. Det är jobbigt att få tänder för lilleman, han sover väldigt mycket nu. Inatt sov han hela natten från19.00 till 07.00, sedan somnade han om igen och vaknade inte förrän klockan 9. Så han har sovit grymt mycket idag.

Nu ska jag fixa stoppet i handfatet. Så rörmokar-daniel får rycka ut!

Ha en fortsatt bra dag!


En glad kille!


Mysstund!

Superlördag

Idag är det superlördag. Det menas att det det är fotboll och fest som underhållning. Fredrik min första barndomsvän (alltså mina första bästavän) har 21-årskalas ikväll. Mycket trevligt än så länge. De som är här är Fredrik med familj, Ulla, Madde och jag. Nu ska vi kolla på fotbollen, bilder får komma upp imorgon när jag redigerat. Hoppas ni får en trevlig lördag!

Mvh Studentfarsan

Hektisk dag, men mycket rolig!

Gud vad sur jag kan bli ibland! Vi skulle som sagt ha hemtenta idag. Klockan 11 skulle den läggas ut på vår lärarplattform. Klockan tickade över 11 men det kom inte upp någon tenta. Humöret blev sämre och sämre ju längre klockan gick. Jag visste att jag hade att göra efter jag var klar med tentan och det störde mig att läraren inte lagt ut den. Klockan 12 startade alla i klassen en konversation på msn. Jag var inte ensam att vara sur och tvär. Flera av mina klasskamrater delade samma åsikt. Efter flera telefonsamtal till skolan fick vi fortfarande inte kontakt med läraren. Men när vi plötsligt bestämt att strunta i den dyker den upp. Då var klockan halv 1, alltså 1,5 timme försenad. Som kompensation fick vi hela helgen på oss, istället för 4 timmar. Hade hellre skrivit klart den idag men nu när jag skulle återuppta det sista jag har kvar orkade jag helt enkelt inte. Så får göra den klart imorgon istället.

Jag nämde ju att jag hade att göra på eftermiddagen, och det hade jag verkligen! Jag, Sandra och Melvin tog bilen och skulle handla lite olika saker. Första stoppet var babyproffsen där vi skulle byta åkpåsen som hade blivit brun i tvätten (insidan som vanligtvis är vit) och även hämta ett bord som vi hade reklamerat. Deras personal är verkligen hur trevliga som helst och är verkligen serviceinriktade. Med oss fick vi även ett par skor till Melle (såklart).

Nästa stopp var Amiralen köpcentrum. Ett stopp på maxi med inhandling av förnödenheter för att sedan vandra vidare på lindex och systembolaget. På maxi träffade vi även min mamma och mormor. Min mormor blir alltid glad när hon får se lilleman, som för dagen var lite trött och butter. När vi sedan åkte till nästa ställe, citygross, somnade lilleman i bilen. Rejält trött idag har han varit, iaf nu på eftermiddagen. Väl där träffade vi Melles mormor och så stötte vi även på räven som vi skjutsade hem.

Väl hemma igen fixade jag med tvätten medan Melle fick mat av Sandra. Efter han var klar var han som vanligt kladdig runt munnen och ett bad är ett måste. Vi traskade in på toan och badade en stund han och jag. Sandra passade på att plocka iordning här hemma lite medan vi hade det mysigt. Sedan åt han lite till för att sedan somna efter en stunds pratande. Nu har han börjat sova i sin egen säng så nu känns vår säng enorm helt plötsligt! Nu slipper man ligga inträngd i ett hörn på nätterna och kan breda ut sig bäst man vill. Sandra och jag tävlar nästan om vem som får mest plats på nätterna verkar det som, för när man vaknar så ligger man på de mest oväntade ställena i sängen.

Nog om det! Vi går vidare till Melvin. Vi misstänker att han ska få sin andra tand, bredvid den han har nu. Därför är han tröttare än vanligt. Humöret är detsamma, inte mycket sura miner alltså. Han är alltid en glad liten skit när vi är hemma. Han har även börjat härma ljud vi gör. Säger man "heeeeeeej" med pipig röst försöker han efterlikna det med hans egna lilla språk. Ungefär som ett skrik fast ändå inte. Nej, han har verkligen kommit in i en härlig period och det står jag för.

Nu hinner jag inte med att skriva mer, tvätten tar sig inte upp hit av sig själv. Vi hörs imorgon, då kommer det lite bilder också. Godnatt!

Bilder!

Här kommer lite bilder från dagarna som passerat. Mycket nöje!


25 grader varmt på stranden!


Mysstund hemma!


Lekstund hemma!

Där har Melvin fått syn på något!

Nu kan jag pusta ut... nästan!

Sådär ja, då var den första av de två tentorna avklarad. Känndes hyfsat så vi får se vad som händer med den. Imorgon återstår den sista tentan innan denna termin är slut. Det är en hemtenta så imorgon kommer jag spendera min tid här hemma. Känns skönt då jag och Sandra har lite att fixa.

Efter jag kom hem ifrån skolan så sov Melvin och Sandra satt vid datorn. Eftersom jag har hemtenta imorgon var jag tvungen att plugga lite till. Så Melle och Sandra gick en promenad och fikade lite med våran granne och hennes dotter, Alice. Sedan kom de hem och då busade vi lite och sedan var det dags för mat. Mitt i allt ståhej kom min mamma på besök. Så vi fick äta i lugn och ro medan hon hade Melvin. Hon verkade ha trevligt och Melvin var go som vanligt.

Efter maten och besöket skulle Sandra en runda på stan. Jag och Melvin la oss ner och sov middag. Det var inte tänkt så från början men vi låg och gosade i sängen och när jag öppnade ögonen igen hade vi sovit en halvtimme. Han fortsatte sova medan jag gick och åt lite innan jag skulle spela match.

Matchen idag gick faktiskt bra. Vi vann! Woohoo! Härligt att få vinna för en gångs skull. Dessutom fick jag vara forward som jag älskar så jag trivdes som fisken i vattnet.

När jag kom hem sov Melvin skönt i sin säng och Sandra var som vanligt väldigt trött. Men vi hade en lång pratstund nu innan hon somnade och det var härligt. För vi har inte träffats speciellt mycket idag. Så det är alltid skönt att få prata av sig lite innan man ska sova.

Nu ska jag slänga upp lite bilder. Ha det bra!

Nej, nu får du vakna!

Oj, min existens lyser med sin frånvaro. Men det är som sagt inte så konstigt. Efter allt pluggande känns det rätt skönt att sova på kvällarna och något bloggande blir inte av. Det får jag lägga åt sidan nu när det är så mycket som ska göras.

Gårdagen var fylld av plugg så det behöver vi inte gå in mer på. Sedan åkte jag och klippte mig och sedan tränade jag. När jag kom hem var jag så missnöjd med klippningen att jag gick och la mig. Så det var den dagen.

Idag har jag också pluggat men hunnit med massa annat också. Eftermiddagen har jag tillbringat mycket tid med Melle. Han har varit lite kinkig idag för det är en ny tand som är påväg att titta fram. Men med hjälp av mina knep lyckades jag få han på bättre humör och han var allmänt go och glad. Men han sov väldigt länge idag och vi fick väcka honom för att han skulle äta och bada lite. Efter det var han lika trött igen och somnade väl vid 9-tiden.

Imorgon smäller det med tentan. Det får bära eller brista nu, hoppas dock på det första. Hade varit skönt att klara den innan sommaren börjar. Men det får vi se.

Vi hörs imorgon igen! Godnatt!

25 grader varmt!

Idag har det varit cirka 25 grader varmt. Sandra och Melvin ville inte sitta inne hela dagen så de begav sig till stranden. Jag insåg ganska snabbt att jag inte kunde sitta inne en såhär fin dag så jag tog mina skolböcker och cyklade till dem. Jag tycker det är lättast att läsa när man ligger på magen och då hamnar givetvis all sol på ryggen. Så efter att ha legat på magen ett tag är det dags att gå hem. Väl hemma kollar jag i spegeln och upptäcker att ryggen är röd som en kräfta. Nu ångrar jag att jag inte solade magen lite också det hade kanske reducerat min rödhet på ryggen.

Men hursomhelst var det iaf jättetrevligt och mysigt. Jag har verkligen längtat efter sommarvärme. Imorgon skulle det bli sämre väder så det är nog bra för min rygg. Ska bli otroligt skönt att sova och vakna med en inte fullt så röd rygg.

Idag har jag matat Melvin med gröt igen och det gick väl som vanligt får jag säga. Med mat runt hela munnen var han ändå lika lycklig som vanligt. Det där badet satt nog rätt bra efteråt skulle jag tro.

Nu är jag verkligen jätte trött och tanken är nu att jag ska gå och lägga mig. Har bara 2 dagar till att plugga på innan den första tentan och nu behöver jag all tid jag kan få.

Godnatt alla kära läsare och om det är fint väder hos er smörj in er med solskyddsfaktor. Bara ett litet tips från "kräftan".

Hej hej, Melvin här!

Här är lite bilder från helgen som har gått, hoppas ni har mycket nöje med dem.


Såhär glad var jag innan maten!


Pappas moppe-mustasch!


Pappa är värdelös på att pricka munnen!


Såhär ser jag ut efter att pappa matat mig!


Mamma är duktig, här har hon gjort fina bokstäver till mig! Eller hon har egentligen bara målat dem, men fina blev de!

Mustasch-kampen!

Sista kvällen med min numera fina moppemustasch. Imorgon åker den bort och det ska bli otroligt skönt. Jag lyckades hålla hela månaden ut. Sandra gillar inte den lille murren, hon tycker den kittlas. Kanske en bra anledning att raka bort den? 

Mors dag!

Söndag kväll är snart slut och det är med nöd och näppe ögonen är öppna. Dagen har varit VARM! 25 grader är inte fy skam i Sverige alltså. Att döma fotboll i detta vädret var inte heller något att rekommendera men det gick vägen iaf.

Idag gav Melvin sin mamma ett armband i mors dag present. Han var lite mer generös än jag. Min mamma fick bara en donut men lika glad var hon för det. Själv tycker jag både mors- och farsdag är väldigt oväsentligt. Jag uppskattar mina föräldrar lika mycket varje dag och behöver inte en speciell dag för att visa min uppskattning.

Just nu sitter jag och redigerar bilder på Melvins matstund igår. Det ser nästan kletigare ut än det var. Men det är en mysig stund på kvällen han och jag får när jag matar honom. Han gillar verkligen gröt och vatten gillar han nog snäppet bättre. Han börjar faktiskt lära sig tekniken med nappflaskan bättre och bättre.

Förutom att hälsat på min mamma och pappa hann vi med att åka och träffa Sandras mormor. En trött Melvin tyckte nog inte det var lika trevligt som vi.

Nu ska jag redigera färdigt bilderna sedan får ni också se hur dålig jag är på att mata lilleman!

Godnatt! Hoppas ni haft en trevlig helg!

RSS 2.0