4 steg!

Hmm, när man väl skriver så brakar datorn ihop. Kanonkul!

Nåväl, Melvin har iaf satt personbästa i antal steg. Han har nu gått 4 steg alldeles själv. Hans förra rekord var på 3 och han har nu slagit det med ett steg. Det kanske är tack vare att han älskar sin lära-gå-vagn. Den springer han runt med i lägenheten så det står härliga till! Han älskar verkligen den!Sedan har en målare varit här och fixat till Melvins rum. Nu trivs han riktigt bra och en favorit i hans rum är hans lilla bollhav - även om mamma och pappa tycker det är tråkigt att plocka upp alla bollar varje kväll. Han har en fondvägg som jag personligen älskar och tycker passar väldigt bra i hans nya fina rum.
Kan ni hitta Melvin på sista bilden?

Lilleman är en riktigt bestämt kille som tror sig veta hur man får det man vill ha. Han fejk-gråter när han inte får som han vill. Men då skakar vi bara på huvudet och skrattar åt honom.

Han har börjat prata hur mycket som helst. Det räcker att man frågar "var är Molly?" så sätter han igång en dialog och pekar och gestikulerar.

Han är nog en av de busigaste ungarna som finns för det är bara hyss i huvudet på honom hela tiden.

När jag kommer hem från skolan skiner han upp som en sol och skrattar. Man kanske är saknad av någon i familjen (även om Molly alltid brukar vänta på mig vid dörren).

Nu ska jag sova för imorgon blir det plugg medan Sandra och Melvin är på mammafika. Godnatt på er!

RSS 2.0