En liten snabb rapport!

Då är man hemma från BB för en kort sekund för att hämta lite skolgrejer och passa på att mysa med Molly. Ja vad har då hänt?

Lite kort info: Melvin föddes igår 12:06, vägde 3300 gram och var 50 cm lång. Sandra fick värkar på kvällen och igår klockan 04:30 åkte vi in. Där gick det fort och efter 8 timmar var lillkillen ute.

Jag får tacka så mycket för alla kommentarer och sms som haglat in och nu har jag kollat samtliga. Hinner dock inte svara så jag tackar här!

Nu 2 bilder.


Hela familjen några minuter efter Melvin tittat ut!

Tråkigt att inte få gå med in på BB, fick sitta utanför och vänta. Nejdå, jag fick faktiskt komma in!

Det finns en fin liten bild på karlskronas webbisar , den är den finaste bilden som vi tagit :) Men ska till BB nu igen och ta lite mer bilder. Kanske inte kommer bli något inlägg imorgon utan jag återkommer när vi kommer hem. Jag hoppas ni förstår att jag inte har en bra möjlighet till att blogga nu.

Sandra mår bra och jag också även om vi bara sovit cirka 6 timmar på över 50 timmar.

Ha det bra allesammans och tack för de fina kommentarerna!

Rapport från BB!

Ligger just nu på BB och som många vet har vi fått en pojk. Lik pappa men söt ändå får man säga. Jag skriver från mobilen och har inte kollat alla kommentarer. Vill tacka för grattis önskningarna =) ska hem en runda lite senare idag och hämta skolgrejer. Ska försöka slänga upp lite bilder och skriva lite. Men tack för era varma hälsningar! Mvh en väldigt glad och lycklig studentfarsa

Lägesuppdatering!

Nu är klockan 4 och värkarna ökar och ökar. 4 minuter mellan värkarna och jag ringde nyss upp förlossningen. De sa att vi skulle komma in så nu åker vi mot förlossningen!


Får vi se om vi får stanna och att lillen får komma ut!


Ha det bra!


Frågestunden inställd!

Vill bara meddela att frågestunden är inställd... Jag kommer givetvis svara på frågorna när jag får tid.

Anledningen är att Sandra har värkar. Kanske är det så att vi måste åka in inatt eller kanske det slutar. Det har hållt på sen klockan 2 idag så  vi får hoppas det fortsätter för nu ska bebben ut!! Just nu är det 7-8 minuter mellan värkarna så vi får se vart detta bär hän.

Men jag kommer som sagt svara på frågorna och hålla er uppdaterade vad som händer. Även om ni kanske inte är och kollar just nu så kan ni ju kolla imorgon.

Just nu kollar vi på värktimer.se  för att kolla värkarna.

Detta är läget just nu.

Mvh Daniel

Frågestund!

Sedan förra gången jag hade frågestund har läsarantalet ökat och det kanske är på tiden med en till. Därför kör vi nu en så svarar jag senare ikväll efter jag gått i skolan och ätit lite mat.

Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!

Så ös på med frågor så återkommer jag!

Impulsköp - när du inte vet vad du vill ha!

Då har man varit och handlat en runda såhär på morgonen. Fast nu är klockan dock rätt mycket, men ändå. Vi skulle även handla lite kattsand till Molly, och åkte därför till djurbutiken. Väl där hittar man alltid något impulsköp och idag blev det en kattlåda. Den hon har nu är för liten för henne så när hon är på toa får hon klämma sig in. Hon är inte liten den där katten. Dessutom var lådan nersatt en 100-lapp så varför inte? Impulsköpen är verkligen de bästa köpen. När man letar efter något hittar man det aldrig och när man inte letar hittar man det.

Inspektion av dagens impulsköp. Lite större än den andra.

Nu ska jag äta lite innan jag beger mig till skolan! Ha det bra!

Goodnight!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Käka pizza innan en träning är faktiskt inte det bästa, det fick jag erfara på ikväll. Den var uppe i halsen. Avdelning glömska: Idag lyckades jag få med mig allt förutom fotbollsstrumporna till träningen. Jag är nog inte gjord för att packa väskan själv misstänker jag.

Imorgon tänkte vi stiga upp lite tidigare för att handla. När man har en gravid tjej i hemmet försvinner snabbt filen och yoghurten från kylskåpet. Så det förrådet behöver fyllas på, och dessutom är det ny matlista på G så där kommer råvarorna att inhandlats.

Sedan är det en rad grejer som behöver fixas med skolan imorgon. Ska bland annat betala terminsavgiften, kolla hur tentan gick och har även en lektion som jag ska gå på.

Nej nu blir det att sova några timmar innan morgondagen så man är utvilad. Ha det bra!

Ångest!

När jag äter sånt här får jag verkligen ångest. Men snabbmat är ju så fruktansvärt gott. Blev iaf en sån här till middag.


Nu ska jag handla en present till brorsan som fyller 17 idag. Shit, vad tiden går snabbt alltså. Efter det är det träning som gäller så då kanske det inte var så farligt att jag käkade pizza idag då.

Glöm inte bort att rösta på lattepappans blogg på den blogg ni tycker bäst om. Ha det bra!

Ikea!

Nu har Sandra satt sig i en bil för att ta sig till IKEA i Kalmar. Hon har haft lite ont från och till idag, så man blir faktiskt lite orolig när hon åker. Det är ändå en timme hem hit igen. Hade varit komiskt om vattnet hade gått och hon hade börjat få värkar. 

Nu ska jag gå ner och fixa den sista tvätten. Sandra tycker att vi alltid ska laga mat, men nu när hon är på IKEA ska jag banne mig äta en kebab idag. Det är jag faktiskt värd!                


Guten Morgen!

God morgon kära läsare. Jag vaknade imorse och begav mig till bloggen, väl här fick jag se att jag fått några kommentarer sen sist och det är alltid roligt. Roligt att ni vågade er på en gissning. Kommentarer är det som gör det roligt att blogga. Glöm inte det.

Dessutom hade jag blivit nominerad till "Sveriges bästa mamma/pappablogg" av lattepappan. Där det finns några bra bloggar som man kan rösta på. Så gå in på lattepappan och rösta på den blogg ni tycker är bäst. Det går att rösta en gång per dag. Givetvis hade det varit roligt om ni röstar på mig men det finns även andra bra bloggar att rösta på.

Nu ska jag ner till tvättstugan en runda, glöm inte bort att fortsätta gissa.

Gissningslek?

Vi har haft en gissningslek inom familjen. När vi tror bebisen vill titta ut med mera. De saker vi hade med var: Kön, Längd, Vikt och när den skulle födas. Så några är redan borta med datumet men vissa är kvar.

Vågar ni på er en gissning när den vill titta ut ?

Jippi!

Då har man hunnit skriva tentan och fikat hemma hos Sandras mormor. Tentan är 50-50 om jag klarar. Vi får helt enkelt avvakta tills onsdag då jag får reda på det. Annars är det omtenta den 5:e Februari igen. Så jag hoppas verkligen jag satte den nu.

En annan rolig sak som hände idag var att min domarkollega hade fått en pojk nu. Så jag skickade ett grattis sms till honom. Alltid roligt med småbarn.

Nu är det faktiskt inte många dagar kvar. Endast 6 dagar kvar. Det är ju faktiskt på söndag barnet är beräknad till. Men Sandra verkar inte vilja bli av med magen så den får nog stanna där någon/några veckor till. Men det återstår att se.

Nej nu ska jag ringa elgiganten för att se vad de håller på med. Nu var det 2 veckor sen jag lämnade in teven och har fortfarande inte hört något från dem. Dåligt är vad det är, ett sånt stort företag ska väl inte ha så stora problem med att göra kunderna nöjda. Nej, nu retar jag upp mig för mycket så det är bäst att jag ringer innan jag blir riktigt förbannad. 

Vi hörs senare!

Dålig uppdatering!

Ja nu har jag inte skrivit sen i fredags men det är för det inte hänt något speciellt. Jag har läst inför tentan jag har imorgon och inte gjort för många knop.

En vecka kvar till beräknad förlossning och nu närmar det sig med stormsteg. Dagarna flyter faktiskt på mycket snabbt nu, och denna veckan har bara susat förbi. Min puls har redan börjat öka och nervositeten kommer krypandes.

Idag ska jag döma hockey, sen måste jag plugga också.  Det känns som det är så mycket som händer nu/kommer hända att jag inte vet vart jag ska lägga all tankeverksamhet. Men det löser väl sig efterhand.

Nu ska jag läsa lite i domarboken, fräscha upp minnet lite. På återseende!

Vissa saker lockar till skratt!

Nu när jag går i väntans tider kanske det inte skrivs så jätte mycket kul. Så jag var och kikade på http://tjuvlyssnat.se/ och hittade följande dialog. Jag garvade som tusan när jag läste denna, så får hoppas ni med tycker den är rolig.

ICA-butik, norra Stockholm

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade...
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån

Så kan det gå, nej nu ska jag snart sova. Så jag kan plugga inför tentan jag har på måndag! So long!


Nationalekonomi sicket påhitt!

Det är aldrig kul att plugga inför tentor, och det är just det jag har sysslat med idag. Pluggat och tvättat.

Imorse fick vi god frukost igen. Det finns verkligen inget godare än frallor på morgonen. Sandras moster och mormor var och lämnade lite frallor och hälsade på en stund. Så det var en bra start på dagen iaf.

Nu verkar det som det börjar närma sig. Allt fler tecken tyder på att det börjar dra ihop sig och nu känns det som den vill titta ut. Men vi får se, det kan ju dröja också.

Nu ska jag ägna mig åt lite dataspelande, jag behöver det efter allt plugg. Ha det bra!

Vadå glömsk?

Det är sjukt hur fruktansvärt glömsk jag är. När jag packar min väska till träning eller dylikt är det alltid något jag glömmer. Handduken brukar vara rätt traditionell att glömma, men idag hade jag glömt stoppa ner kalsonger också. Det är inte alltför bekvämt att hoppa i ett par jeans utan kalsonger, det kan jag meddela. Jag var väl för bortskämd som barn då mamma alltid packade väskan. Får öva mig ett par gånger så kanske det blir bra.

Nu är det snart sova som gäller då jag måste plugga X antal timmar imorgon.! Godnatt kära läsare, skratta inte för mycket åt min oförmåga att packa ner saker.

Avdelning svar på tal!

Idag har jag varit i skolan sen kom jag hem så käkade vi lite. Under middagen håller Sandra på med massa grimaser, stavas det så?. Antagligen för hon hade ont. Efter ett par gånger började jag göra likadana grimaser och härma henne. Då skriker hon ut lite halvt förbannad: Lägg av för fan, du har ju inget huvud mellan benen! Haha, jag kunde verkligen inte sluta skratta. Det var verkligen svar på tal. Sen skrattade hon åt det också, mycket mer skäll fick jag inte.

Nu ska jag åka och köpa polotröjor som jag kan träna i på Team Sportia. Fick ju faktiskt presentkort av Rasmus i julklapp så det får jag väl utnyttja.

Vi ses&hörs!

Vilken jävla dag alltså!

Fy fan, idag har det varit vidrigt tråkigt här hemma. Steg upp klockan 9 och har nästan suttit hela dagen med ett inlämningarbete om bostadspolitiken. Men nu är det äntligen klart och jag kan pusta ut.

Har även hunnit med att skjutsa Sandra ut till förlossningen då den lille inte vill röra sig speciellt mycket. Bara för att den varit så lugn under graviditeten misstänker jag att den kommer vara en vild pojke/flicka när den väl är född. Men efter ett ultraljudskoll så var allt till sån belåtenhet. De gjorde även en viktuppskattning där de uppskattade den till ungefär 3 480 gram. Trodde verkligen inte den skulle vara så stor. Men det är väl alla godsaker som slinkit ner under graviditeten, själv är jag sympatigravid och har gått upp 5 kg! Det är rätt mycket på cirka 9 månader, haha. Kanske skulle struntat i semlan idag?

Men nu ska jag strax gå och lägga mig då jag ska skjutsa svärfar vid 7 imon bitti. Efter allt de ställt upp på är det inte mer än rätt att jag drar mitt strå till stacken.

Vi hörs imon!

Jullovet är över!

Idag var det som sagt första skoldagen för min del och juridik stod på schemat. Jag tänkte att det ungefär skulle vara som rättskunskapen man hade på gymnasiet. Men nej då, detta kändes helt annorlunda och det som på förhand verkade vara så roligt verkar nu inte alls särskilt intressant.

När jag pratade med en klasskamrat idag sa han att nu är det inte långt kvar. Nej måhända, men tiden går så fruktansvärt lååååångsamt. Det kommer kännas som en evighet och det skulle inte förvåna mig det minsta om vi får gå över tiden också. Min längtan är faktiskt riktigt stor nu, och som mina andra inlägg berättar är jag trött på graviditeten nu.

Nu tänkte jag svara på alla fina kommentarer jag fått och sen måste jag fortsätta skriva arbetet. Ha det bra!

Tajt Schema!

Idag har jag och Sandra varit och handlat. Det kanske inte låter så roligt och det är det inte heller. Men det roliga var att Sandra trodde vattnet gick och det hade varit rätt komiskt, haha. Men så var inte fallet den här gången.

Nu väntar ett tajt schema.
17:15 - 18.30 Plugga
18:30 - 19:00 Unga mödrar på 5an
19:00 - ca 22.30 Plugga
Ca 22:30 - 8:00 Sova

Sen är det skola imorgon, vi börjar nämligen en ny kurs då. Juridiken drar igång då och det ser jag faktiskt fram emot. Känns roligare att läsa ämnen man tycker är roliga.

Slängde även in en räknare så att man bli påminnd när vi ska ha bebisen (räknaren finns i menyn till vänster).

Nu ska jag plugga! Hej så länge!


Rolig reklamfilm!

Nu har stämningen i bloggen varit trist den senaste tiden. Jag slänger in en rolig reklamfilm så att stämningen lättas upp lite. En tysk reklamfilm om språkträning.


Bloggfri lördag!

Jag tog en bloggfri lördag igår då jag inte mår alltför bra. Ont i halsen och en förkylning på detta gjorde att jag tillbringade min tid framför teven igår. Kändes rätt skönt att bara koppla av och vaknade 11:15 idag, så idag är jag utvilad men förkylningen är kvar.

Igår dömde jag även lite hockey och efter det hämtade jag böcker från min skolkamrat räven. Nu återstår att se vad han vill ha för böckerna och är de för dyra gör jag ett motbud.

Idag tänkte jag bara koppla av med mycket C-vitamin och sen även läsa lite till tentan!

Jag har en domarkollega vars barn är beräknat till att födas idag. Ska bli kul att se om den vill titta ut idag, men jag tippar på att den inte gör det. Jag själv går i väntans tider och vill verkligen inte gå och vänta längre. Nu känns allt som har med graviditet att göra väldigt trist. Jag, Sandra och Molly väntar på att vi ska bli fyra i familjen och det kommer bli så underbart.
Nej nu ska jag äta frukost, ha det bra så länge!

Det är över nu!

Då har man gått på sin första begravning någonsin, och jag hade aldrig föreställt mig den så jobbig. Allt kändes relativt bra tills de spelade "Time to say goodbye", då kunde jag inte hålla tårarna tillbaka och de ville inte sluta. Den sången kommer absolut bli ihågkommen som "morfars" sång. Sedan läste prästen upp lite om hans uppväxt och hur han var. När hon plötsligt sa att han hade gärna velat se Sandra och Daniels bebis kunde jag verkligen inte hålla tårarna tillbaka. Gjorde slut på ett helt paket pappersnäsdukar, usch vad hemskt det är.

Jag är glad att jag inte varit på någon begravning innan, men nu kommer det göra ännu ondare att mista dem man står nära. Nej detta är inget roligt alls just nu.


Låten "Time to say goodbye".

Ska även bli bättre på att svara på kommentarer. För finns det något roligare än att få en kommentar? Nej, det tror jag inte. Nu ska jag inte bli så långrandig med detta inlägg och kanske återkommer med något roligare senare. Ha det bra allesammans!

Nu är det snart dags!

Nu är det snart dags att åka till morfars begravning. Det är med blandade känslor man åker, men just nu känns det faktiskt rätt bra. Kallt är det ute också så det kommer väl bli grymt kallt med bara skjorta och kavaj.



Kavaj, skjorta och finbyxor. Det åker även på en vit slips på detta när vi är vid kyrkan då pappa ska göra en slipsknut :)

Nu måste vi åka då vi snart ska vara där. Ikväll ska jag även försöka svara på alla roliga kommentarer jag fått. Utan kommentarer hade det inte varit roligt att skriva blogg faktiskt. Ta hand om er!

Panik!

Imorgon är det dags för morfars begravning och jag tänkte att prova skjortan vore lagom att göra dagen innan. Sätter på mig den och till min fasa går knappen vid halsen inte att knäppa. När jag använde den sist kunde jag knäppa knappen men nu gick det verkligen inte. Isåfall skulle jag strypt mig själv. Så det var bara att bege sig till dressman och köpa en skjorta.

Nu har jag så ont i huvudet att jag tänkte vila en stund. Har haft fullt upp hela dagen med tvätt och grejer och snart ska jag iväg och döma. Så lite vila vore på sin plats, kanske kolla på simpsons på teve.

Måste även bli bättre på att svara på kommentarer och dylikt men just nu känns det inte som tiden räcker till på något sätt. Håll till godo!

December sa du?

Då har vi ätit lite mat och jag tror jag har löst datorproblemen också. Ska inte ropa hej ännu för de lär komma tillbaka.

När vi sitter och äter diskuterar vi vädret jag och Sandra. Jag lyckas bryta mig in med en hejdundrande kommentar. -Det borde ju var snö nu, det är ju trots allt December... Sandra var inte sen med att säga till att det var minsann Januari. Sånt händer.

Nu har jag även pluggat lite och tänkte mig sätta mig ner stund för att kika runt om det finns något roligt att hitta på här. So long!

Vad trist detta är!

Datorn vill fortfarande inte fungera och hur jag än försöker får jag inte liv i den. När jag väl får det släcks det lika snabbt. Usch, vad trist detta är. Man vill ju sitta vid sin egna dator och skriva och ingen annan dator. Min dator är ungefär lika kär som min mobil. Vad hade jag gjort utan de båda?

Inatt har Sandra haft värkar och då kommer man in i det stadiet där massa tankar virvlar runt i huvudet. Hur kommer jag bli som pappa? Kommer jag nånsin få sova? Klarar jag verkligen av att byta blöja?
Massa frågor men inga svar, ännu. Det får väl tiden utvisa hur det blir antar jag. Men hursomhelst känns det som det är nära nu, på något underligt sätt. Jag måste börja förbereda mig på vad som komma skall.

Nu är det även tentaplugg som gäller så det är många bollar i luften. Hur ska jag hinna med allt?


Jag blir galen!

Jag har återigen fått dator problem, och jag blir galen. Ska försöka åtgärda detta idag men det är lättare sagt än gjort.

Vad händer annars idag?
Jag ska träna för första gången detta år, det är verkligen nödvändigt. Har inte tränat på hur många veckor som helst och måste få tillbaka flåset nu. Så det ska bli otroligt skönt.

Nu måste jag plugga lite. Ha det bra!

Plz call me!

Lämnade in teven och åkte och handlade lite. Så nu är det bara att sitta och vänta på att de hör av sig.

Annars har det inte hänt något speciellt och nu är det dags att ta det lite lugnt i soffan. Snart börjar Unga Mödrar på 5an och jag är lite trött så det är bra att det är något sevärt på teven.

Mot Elgiganten!

Nu har Sandra och jag haft fullt upp med att försöka hitta alla reperationslappar från elgiganten. Vår älskade tv visade sig vara ett måndagsexemplar och detta är 4e gången vi ska lämna in den. Detta i sin tur innebär att vi får en ny tv, förhoppningsvis en utan krångel. Så nu ska vi snart ut till elgiganten och lämna vår tv och få en ny med oss hem, annars blir jag rasande.

Kläder på kortet!

Idag har jag och Sandra hunnit med en himla massa. Rensa ut skafferiet och ett annat skåp, handlat och lagat mat. Nu ska jag strax iväg och döma men jag hann faktiskt ladda upp en bild.


Vi har även handlat kläder till kortet man tar på förlossningen. 2 uppsättningar, en för tjej och en för kille. Vi vet ju som sagt inte vilket det blir så därför köpte vi detta för att sedan kunna köpa mer kläder. De kläder vi har idag är neutrala och det kan vara kul med något könsbestämmande. Jag valde till killen om det nu skulle bli en pojk och Sandra valde till tjejen. Kan ju tilläggas att Sandra inte tyckte om det jag valde, men det är inget ovanligt. Alltid kul att gå på rea och denna gången var det lindex som drabbades av vår köplust.



Sandras rosa/lila body till höger om det skulle visa sig vara en tjej. Min body till vänster, det är klart det ska bli ett litet NHL-proffs. Eftersom det inte ville sig för mig kanske sonen kan bli något, om det är en pojk i magen på Sandra vill säga.

Nu måste jag packa ner det sista och sen måste jag köra.. Ha det bra!


Morgontrött?

Glömde skriva att när jag imorse steg upp skulle jag gå och slänga mina använda strumpor i tvättkorgen. Sagt och gjort stegade jag med bestämda steg bort till toan, där tvättkorgen står. Jag lyfter upp toalettlocket och slänger ner strumporna. Va fan? Direkt när jag slängde ner dem undrade jag vad fan jag sysslade med. Skulle strumporna inte ner i tvättkorgen? Nej, dem ville tydligen ta sig ett dopp i toaletten.
Kan det vara ett tecken på morgontrötthet?


Vad händer idag?

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för jag ska iväg och döma hockey. Efter det är det någon sorts lagfest med Fridlevstad GOIF. Så jag kommer vara borta hela dagen idag, så vi får se om det blir ett nytt inlägg.

Någon som kollade på Let's dance igår? Hur var deltagarna? Bäst sämst?

Nej nu får jag snabba mig lite....

Lite repetition!

Eftersom det dykt upp lite kommentarer om när barnet ska komma och lite annat så tänkte jag gå igenom under vilka förutsättningar vi spelar.

Barnet är beräknad till den 1a februari, men man kan ju aldrig veta när den väl vill komma. Pojknamn som vi har än så länge: Melvin och Elias. Om det skulle visa sig att det är en flicka kommer vi ha betydligt svårare att välja namn då Sandra och jag inte är överens för 5 öre. Det flicknamn vi har just nu är Lova.

Om ni vill veta något mer skriver ni bara en kommentar.


Fullt upp!

Idag är det verkligen fullt upp. Vi har en hel drös med grejer vi ska göra idag

* Hämta min kavaj på kemtvätten.
* Lämna teven på elgiganten och förhoppningsvis få en ny då det är 4 gången vi lämnar in den på lagning.
* Städa.
* Handla.
* Laga mat.
* Spela GHWT med Robin.

Det kommer bli en hektisk dag, men ack så rolig. Det är iaf vad jag tror. Fast nu måste jag bara äta frukost sen går vi på städningen.

Återkommer lite senare om jag får tid emellan alla grejerna!


Hitta rätt i bebisdjungeln!

Jag har idag tänkt mig skriva om lite tips utifrån mina erfarenheter. Alla babyprylar är verkligen som en djungel och det är svårt att veta vad man behöver och dylikt. Jag har ju turen (eller oturen) att vara tillsammans med en babypryl-galning.

Av de grejer vi har köpt är faktiskt mycket begagnat, varför ta den största ekonomiska förlusten och köpa nytt? Nej, endel grejer är faktiskt bra att köpa begagnade.

Vad behöver man till bebisen då?
Jag vet inte vad man kommer behöva när bebisen kommer, men vi har iaf allt det nödvändiga nu. Fast det kanske behövs något längre fram, men nu har vi så vi klarar oss.

Nu kommer jag gå igenom grejer vi köpt till barnet.

Vagn - Den köpte vi ny på babyproffsen, jag och Sandra tyckte det var bättre att köpa den där än på ett billigare ställe. Detta enbart för att de är otroligt trevliga och skulle något hända med vagnen så kan de laga den. Vagnen är en svart Brio Happy Duo. Dou innebär att det är en ligg- och sittdel som man kan ta bort.
 
Säng - Köpte vi begagnad då nypris för sängen är 3000 kr. Vi köpte den för 800 och den var endast använd ett par gånger. Blocket is your friend!

Skötbord
- Köpte vi nytt på ikea, sniglar heter det. Sedan piffade som sagt Sandra upp den lite.

Bilbarnstol - Köpte vi begagnad, anledningen till att vi köpte den begagnad var att min kompis syster sålde den. Vi vet med största sannolikhet att den inte har blivit krockad med, etc etc. Annars skulle vi aldrig köpa begagnad om vi inte kände personen i fråga.

Babysitter - Köpte vi ny på Ullared, för en sisådär 150 kr.

Babygym - Köpte vi ny på Karlssons, också för en sisådär 150 kr.

Kläder - Har vi köpt  allt nytt, förutom något enstaka fall vi fått ärva.

Mitt största tips till blivande föräldrar! Åk till ULLARED, när barnen är små växer de snabbt ur sina kläder och detta gör Ullared så bra. De har grymt billiga babyprylar, allt från kläder till leksaker. Kanske lite sämre kvalité på kläderna, men vad gör det när barnen växer ur dem så snabbt?

Förhoppningsvis får ni ut lite av mina tips :)

Kvällen!

Nu på kvällen har jag ägnat min tid till att fixa datorn. Det blev blåskärm alltför ofta så  vi får hoppas jag har löst detta nu.

Har varit lite orolig idag för Sandra har haft så ont i magen, känner på mig att när det närmar sig förlossningen kommer jag vara snurrig som en yr höna! Men jag måste förbereda mig inför förlossningen så nu måste jag ta mig i kragen och lösa det här.

Imorgon kommer jag skriva lite om våra inköp av babygrejer. För det är verkligen en djungel för den som inte har någon erfarenhet. Det är väl morgondagens plan förutom att plugga då.

Nu ska jag kolla det sista på datorn sen ska jag banne mig sova! Godnatt på er!

Följ min blogg!

Om ni kollat i menyn till vänster ser ni en bild med "följ bloggen med blogglovin", gillar ni min blogg kan ni ju alltid bli medlem och följa vartenda steg jag tar därifrån..

Bara ett litet tips.


Rise of the footsoldier!

Ville bara tipsa om en film jag kollade på igår, RISE OF THE FOOTSOLDIER!

Gillade du filmen green street hooligans, så är detta defenitivt en film för dig. En mycket rå och brutal film som faktiskt har mycket bra handling. Droger, vapen och anabola, kan det bli mycket bättre för den kräsne? Dock ska man nog gilla denna film-genren för att gilla filmen. Tycker du om romantiska komedier är detta inget för dig utan enbart för den som gillar brutala grejer.



 
Benjamin ger denna 5 av 5 toasters! Hans kommentar: Kanon kul!

Min vanliga tur!

December månad hade jag inte mycket flyt, det verkar till och med sitta kvar nu i januari. Det är nämligen så att morfars begravning krockar med tentan! Så nu försöker jag få tag i läraren som är i Australien för att se om jag kan få göra den en annan dag.

Nu ska jag plugga lite till. Återkommer ikväll!


Lustgas!

Jag har funderat på en sak, hur blir man egentligen när man tar lustgas? Det ska jag verkligen testa när vi är på förlossningen. Så satt och kollade runt på youtube och hittade två videor om lustgas, båda lika roliga.

Den första är med Petter den kända rapparen och den andra med är ett randompar på förlossningen.






Detta kommer ju bli en grym upplevelse om man kollar på dessa filmer. Får hoppas jag får låna den av Sandra lite.
Är det någon som har testat på det?

Ska du titta eller ska jag stänga av?

Igår var jag jätte trött och tänkte sova lite tidigare för att sedan ställa klockan på 20 över 1 så jag kunde se juniorkronorna spela JVM-final. Klockan ringde och jag var grymt trött, Sandra vaknade också och gick till toaletten. Ögonen ville inte öppnas och när Sandra kom tillbaka frågade hon om hon skulle stänga av teven. Jag svarade att jag skulle defenitivt titta.
Efter det vaknade jag av att Sandra vaknade och gick och stängde av teven. Det var bara 10 min kvar av matchen och jag hade inte sett någonting. Så det blev inget tv-tittande inatt för min del. Lika bra det då de förlorade med 5-1.

Så nu har vi käkat frukost och nu ska jag sätta mig och plugga en stund.



Bilderna är tagna från i lördags då det snöade, det blev iaf några cm men inte mycket mer. Jag hade önskat att det blev lite mer snö så jag kunde åka snowracer i rödebybacken, men vädergudarna ville tydligen annat.

Vi hörs!

Var det sås jag skulle göra?

Idag steg jag upp tidigt, vid halv 9. Det var jobbigt att gå upp så tidigt då jag brukar vakna mellan 10 och halv 11. Men jag måste ju börja plugga så det är bara att bita ihop. Tentan är nämligen om en vecka så det är hög tid att börja nu då jag dömer både lördag och söndag.

Idag gjorde jag och sandra kassler med ost i ugnen. När det var påväg att bli klart tänkte jag att jag kunde börja med såsen. Jag vet inte vad jag tänkte på då jag öste ner nästan 3 dl MJÖL i. Sen kom jag på mig själv att det skulle vara MJÖLK och inte mjöl. Så det blev väldigt tjockt, det var bara att hälla ut och börja om. Det skulle vara 3 matskedar med mjöl och alltså inte 3 dl. Vilken mästerkock jag är! Bara att gratulera sig själv.

Sen blir jag så trött på bloggen, varje gång jag ska ladda upp en bild slutar internet att fungera och så kommer det upp "sidan kan inte visas". Så det är samma procedur varje gång, gå och dra ut sladdarna och starta om datorn. Hjälper det inte får jag göra likadant som innan. Men idag ville det efter andra gången så nu kommer lite bilder Sandra har tagit.



Vi köpte skötbordet på ikea, ett billigt alternativ. Efter det har Sandra målat det i vit färg och sedan kaklat underdelen. Sedan har hon monterat dit krokar till handdukarna. Resultatet, enligt mig, blev väldigt bra! Med hyllan blev det faktiskt ännu bättre.



Sängen med muminpåslakan, tycker jag är väldigt fint. Molly tycker nog också det är skönt då hon alltid hoppar upp där, men blir nerkastad lika fort. Inatt trodde jag att jag skulle bli galen, hmm. Nalle Puh tavlor ovanför sängen spikade vi upp i lördags. Nu får den bebisen komma så den får testa alla roliga saker.

Nu ska jag se om det står något roligt på aftonbladet. Ha det bra!


Lörtag!!

Vaknade klockan kvart i 12 idag, lite halvtrött efter kvällen innan. Var inte hemma förren klockan 3 inatt då jag hade varit hemma hos mamma och pappa en runda igårkväll. Ekman som var hemma från Luleå var där så var tvungen att åka dit en runda. Det slutade med att tiden gick så snabbt och 20 i 3 var det dags för refrängen. Himla trevligt att träffa honom.

Så när jag vaknade hade Sandra börjat städa lite lätt och vi beslutade oss för att göra iordning skötbordet och sängen. SÅ vi började fixa med skötbordet, och det blev mycket fint. Sandra har pysslat med detta sen hon köpte det, hon har bland annat målat och kaklat det. Det blev verkligen ett jättebra resultat och jag tror även hon är nöjd med det. Sedan var det dags att bädda sängen och efter ett tag löste vi det också, även det med ett fint resultat. Nu återstår det bara att slänga ner katten, som trivs under täcket, med jämna mellanrum.


Sedan städade vi iordning och fixade lite käk. Efter det pluggade jag lite och Sandra läste ur en bok. Nu har vi kollat på teve, are you smarter than a fiftgrader? Ett roligt och underhållande program men jag tycker alla amerikaner är lite överdrivna.


Nu är det film som gäller resten av kvällen, 2 "bra" filmer på 3an idag. Återkommer med kort på skötbordet och sängen imorgon.


Ha det bra!

Sedan vill jag bara svara på en kommentar som "sanna" skrev.
Varför kan inte du städa själv?? de är faktiskt inte lätt att vara gravid och tkr faktiskt du borde ställa upp.

Svar: Detta är något vi enats och kommit överens om. Jag tar hand om tvätten, då Sandra inte klarar av trapporna. Städandet skulle jag aldrig få göra ensam, då hon är ett kontroll-freak som vill ha klinisk rent hemma. Detta gör att vi hjälps åt med att städa. Lättare att hjälpas åt. Bara för att Sandra är gravid ska hon inte bara ligga still, utan hon vill hjälpa till. Det är så vårt förhållande ser ut.


Januari - en fullspäckad månad!

Nu har det nya året precis börjar och vilken början! Vår bil har varit smutsig jättelänge så vi började året med att tvätta den. Första gången jag tvättar den på en mack, annars  brukar jag tvätta den hos mamma och pappa. Resultatet blev jättebra! Över förväntan faktiskt.

Idag har det varit lugnt, Sandra har varit uppe hos barnmorskan. Blodtrycket var högt och hon rekommenderades att vila, detta kan sätta stopp för våra planer som var att städa idag. Det kanske får skjutas upp någon dag eller liknande.

Jag måste även börja läsa inför tentan som är den 12e januari. Så det kommer nog bli att göra denna vecka som kommer. Andra viktiga händelser i januari är den 16e då morfars begravning ska äga rum. Sen är det dags för brorsans födelsedag den 27e.

Nu kom Sandra så jag ska se hur hon känner sig!

Ha det bra!

RSS 2.0