Det är över nu!

Då har man gått på sin första begravning någonsin, och jag hade aldrig föreställt mig den så jobbig. Allt kändes relativt bra tills de spelade "Time to say goodbye", då kunde jag inte hålla tårarna tillbaka och de ville inte sluta. Den sången kommer absolut bli ihågkommen som "morfars" sång. Sedan läste prästen upp lite om hans uppväxt och hur han var. När hon plötsligt sa att han hade gärna velat se Sandra och Daniels bebis kunde jag verkligen inte hålla tårarna tillbaka. Gjorde slut på ett helt paket pappersnäsdukar, usch vad hemskt det är.

Jag är glad att jag inte varit på någon begravning innan, men nu kommer det göra ännu ondare att mista dem man står nära. Nej detta är inget roligt alls just nu.


Låten "Time to say goodbye".

Ska även bli bättre på att svara på kommentarer. För finns det något roligare än att få en kommentar? Nej, det tror jag inte. Nu ska jag inte bli så långrandig med detta inlägg och kanske återkommer med något roligare senare. Ha det bra allesammans!

Kommentarer
Postat av: PinkWinter | Bebis i April

Vad pluggar du? Jag hade bloggen http://lappalainenonline.blogg.se innan och den laggade ur fullständigt, varför vet jag inte:)

2009-01-16 @ 19:30:37
URL: http://pinkwinter.blogg.se/
Postat av: S a r a

Alltid tråkigt att gå på begravning :(

2009-01-16 @ 19:49:57
URL: http://saaramarklund.blogg.se/
Postat av: Lattepappan

http://lattepappan.blogg.se/2009/january/en-ny-utmaning.html#comment

2009-01-16 @ 20:35:39
URL: http://lattepappan.blogg.se/
Postat av: Vickie

Kakan blev faktiskt hiiimlaaa god! =)

Begravningar är aldrig roligt, men skönt att det är över nu och tur att du har en liten påväg så att du får någonting annat att fokusera på!

Kram kram!

2009-01-16 @ 22:39:10
URL: http://vickier.blogg.se/
Postat av: Therese

Hoppas det gick bra på begravningen och att du fick säga hejdå ordentligt. Jag har varit på tre begravningar och jag tror jag inte gått fram til kistan en enda gång, jag har inte vågat riktigt, inte vetat vad man ska säga och pinsamt om man bara ska stå där och inte säga nåt. Jag har bara suttit på bänken och gråtit och speciellt när de spelar upp deras favorit låt, då går det verkligen inte att hålla tårarna tillbaka.. :/ hemskt det där med döden, men tyvärr så är det något som alla måste uppleva. Hoppas allt är bra med dig och sandra och lilla bebben i magen. :) längtar till att få läsa när den kommer uuut :D

2009-01-16 @ 23:24:51
URL: http://theresemansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch, det är så himla jobbigt.

Den låten spelades på min morbrors begravning också .

De spelade även "Goodbye my lover", det blir väldigt känslosamt när de låtarna spelas.

Men de har det bra nu!

2009-01-16 @ 23:34:27
Postat av: Sophia

Tänkte bara ge några namnförslag till er. Flicka: Savvanah, Engla, Tora, Ellen, Alina, Felicia, Himla, Geraldine, Clasine, Jasmina, Ella.

Pojke: Zacharias, William, Jakob, Vincent,Emilios, Benji, Benjamin, Joar, Douglas, Vilgot, Nemo, Linthon, Liam.



en fråga också, vad vill du helst att det ska bli, pojke/flicka? och sandra vad vill hon?

2009-01-17 @ 14:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0