Guldfisken!

Helgen tog slut snabbare än den hann börja. Kan dock varit en av de tråkigare helgerna på länge eftersom Sandra varit sjuk. Men det stoppade inte Melvin och mig från att tvätta bilen och fixa iordning den inför vintern. Nu glänser den igen även om Melvin var på den med sina smutsiga händer efter att vi var klara med tvättningen.

Idag började Melvin på en ny avdelning på sitt dagis. Med de "stora" barnen. Jag misstänker att han kommer bli ännu större ännu snabbare nu. Man hinner knappt med honom i hans tempo och man slutar aldrig förvånas av vad han kan och lär sig.

Ibland händer det att jag pendlar till en ort som ligger cirka 4 mil från där vi bor och då brukar jag skjutsa Melvin till dagis istället för att han och Sandra ska få gå själva. Idag när jag lämnade av dem så gick jag med dem till grinden och släppte in Sandra och Melvin. När de var en bit bort ropade jag "Hej då guldfisken" (värt att notera att hans avdelning heter guldfisken). Då vänder han sig om och han ler ett sånt där leende man bara kan le när man är riktigt nöjd. Han säger hej då pappa och går in och kvar står jag och undrar hur han kunde bli såhär stor så snabbt.

Nu blir det sängen så att man orkar med morgondagen. Godnatt!


Slitsamt att byta däck!

Det är slitsamt att tvätta bilen och byta däck så nu tar jag och melvin en välförtjänt powernap!


Återkomst!

Studentfarsan existerar inte längre. Jag har nu tagit examen så jag får kalla mig själv timanställda farsan. Jag har kvar jobbet på banken och jobbar på så mycket jag hinner. Jag har fått tillbaka lite av det suget jag innan saknade. Har ändå ett par läsare men nu ska jag försöka att vara lite mer aktiv eftersom när jag ser tillbaka på alla inlägg jag har skrivit så är det sånt man i framtiden glömmer bort.
Vad händer med Melvin då? Han har nu fått byta avdelning på dagis. Han börjar med de stora pojkarna och flickorna. Tiden har gått snabbt och han närmar sig sin tredje födelsedag. Jag slänger upp några bilder någon dag.
Lägligt att hitta tillbhaks till skrivandet nu när det är fars dag. Börjar bli nyfiken om det blir någon fars dag present. Man får väl hålla tummarna!
Nu väntar sängen eftersom imorgon ska jag och Melvin upp till Melvins farmor och farfar och sätta på vinterdäcken. Finns roligare saker att göra men nu när den ryska kylan är på väg in är det inte värt att chansa med sommardäcken.
Blir nog något inlägg imorgon med men nu väntar sängen.
Godnatt allesammans!

RSS 2.0