Hektiskt att vara småbarnsförälder!

Timmarna på dygnet tickar snabbare än vad jag hinner med. Det blir mycket med skola, jobb, fotboll och Melvin. Så mycket att bloggen återigen blir lidande. Men nu har de infört en väldigt bra funktion upptäckte jag. Att det postas ett inlägg automatiskt när man vill att det ska postas. Kanske kan använda mig av det och skriva av mig lite någon dag och göra en update en gång per dag. Yeye, det får bli ett senare bekymmer nu vill jag bara skriva lite innan jag ska sova.

Melvin vaknade imorse efter att jag och Sandra stigit upp. Han stapplade ut till vardagsrummet helt yrvaken med håret spretandes åt alla håll. Ställer sig och pekar på en av mina tröjor som hänger på tvättstället och säger: Paaaaappa, paaaaappa. Varpå jag svarar Ja, Melvin, det är pappas tröja. Det är såna stunder man skrattar inombords hur go han kan vara....

.... men ibland är det åt andra hållet. Ofta när man hämtar han på dagis är han en mycket bestämd kille när han kommer hem. Får han inte det han vill får man höra det. Så det har allt blivit en liten bestämd kille.

Imorgon är det pysseldag på Melvins dagis så Sandra tog föräldraledigt halva dagen imon och ska kolla på när lilleman pysslar. Om han kan sitta still i mer än 2 minuter det vill säga..

Första snön kom inatt också. Jag längtar redan efter värmen och drömmer mig tillbaka till varmare breddgrader.RSS 2.0