What a day!

Melvin har varit lite bökig de senaste dagarna och idag har han varit jätte ledsen. Något verkar det vara för han är inte den där lilla goa killen som vi är vana att se. Det kan vara så att han håller på att få en tand. Det ser lite vitt ut och Sandra fick sin första tand när hon var 2,5 månad så varför skulle det inte kunna vara det?

Kameran vet jag inte vart den är just nu så några bilder blir det inte.

Imorgon väntar det skola hela dagen, känns konstigt då det var länge sen man gick så många timmar. Men nu väntar sängen för är hur trött som helst. Godnatt!


You talking to me?

Då var dagen slut och det börjar närma sig sovtajm! Idag har jag faktiskt varit duktig, jag har suttit och läst efter jag kommit hem från skolan. Ska börja göra det så att man känner att man har koll sen när tentan närmar sig.

Melvin och Sandra har varit på äventyr idag och så shoppade vi lite i Ronneby. Det där med shopping tycker jag är så himla tråkigt, jag förstår inte underhållningen i det. Men idag kom vi undan på 20 minuter, otroligt skönt.

Sedan måste jag tipsa om en juice också. Köpte 2 paket häromdan och den är blixtergod. "godmorgon färskpressad", går dessutom på reklam i tv.


Får bjuda på lite bilder också på lillen.

Ser jag ett litet skratt här?

Lika tuff som pappa!

Min nya Sverige-pyjamas!

Förövrigt kan det tilläggas att Melvin pratar hela nätterna. Natten mellan lördag och söndag låg han och charmade både mig och Sandra. Det är precis som han kan prata. Lyckades få med det hela på videokameran, kan försöka trixa ihop något av det. Det finns inget härligare än att höra honom prata och jag bara smälter när jag hör honom.

Notis 1: Idag skulle jag slänga blöjpåsen nere i soprummet och jag var lagom stressad då jag skulle med bussen. Det ville sig inte bättre än att jag tappade påsen och det flög blöjor över hela trottoaren. Typiskt mig alltså, lyckas alltid med det omöjliga.

Nu blir det sängen för imorgon är det skola som gäller! Sovgott!


Typiskt!

Typiskt att Sandra tog med sig kameran, hoppas hon tar lite bilder. Annars hade jag tänkt slänga upp ett par här. Nu ska jag iaf fixa mig iordning för skola. Det är en rad saker som ska göras. Packa väskan och... nej det var inte mer att göra. Får komma tillbaks ikväll och skriva.


Practical joke!

Nu ligger Melle och Sandra och sover. Jag tänkte med göra det nu efter James Bond filmen.

idag har det som sagt varit en riktig slappardag. Bara för man slappnar av en söndag blir man givetvis offer för ett "practical joke". Det hela började hemma hos svärmor där jag tog en liten powernap efter maten. Jag vaknar upp och vet inte vart jag är, och blir faktiskt lite rädd. Men jag upptäcker snart att jag är faktiskt hemma hos svärmor. I sofforna sitter Sandra, morbror, moster, svärmor och Bibbe. Så kom vi in på ämnet Melvin, han pratade nämligen väldigt mycket inatt och jag tog upp det. Bibbe frågade om det var tyska han pratade, alla skrattade förutom jag. Jag fattade ingenting och lite halvvaken som man var blev jag väldigt konfunderad. Sedan fortsätter de att gapskratta åt mig och jag är som ett stort frågetecken. Plötsligt säger svärmor att jag ska gå och kolla i spegeln. Sagt och gjort går jag och kollar. Vad får jag se? De har ritat en "hitler-mustasch" på mig. Inte konstigt att dem hade haft så kul och skrattat åt mig. Nu förstår jag varför Bibbe frågade om Melle pratade tyska.

Hjärnan bakom det hela var nog Sandra och till sin hjälp hade hon nog sin bror. Men det var rätt åt mig för jag brukar annars utsätta alla andra för såna här saker. What goes around, comes around! Man ger och man tar. Själv stod jag en lång stund och beundrade detta konstverk i spegeln.

Imorgon får Sandra och Melvin en lugn och skön stund utan pappa. Nya kursen som börjar så det är full rulle direkt! Nej, nu får jag sova lite. Godnatt på er och akta er för practical jokes!


Earth Hour!

Earth hour - flopp eller succe? Jag skulle vilja säga att det verkligen blev en flopp. Jag tittade ut genom fönstret och såg hur mycket lampor tända som helst. Själv hade vi en lampa tänd, för annars hade vi somnat.

Idag är det en "sån där lugn söndag", dvs inget inplanerat utan man får ta dagen som den kommer. Nu är vi hos svärmor en runda.

I övrigt längtar jag bara till ikväll. Då är det riktigt bra tv-program dagen i ära. Så det ska bli skönt att bara ta det lugnt. Återkommer ikväll!

Vad var det jag skulle handla?

Nu har jag gjort tentan och det känns skönt så nu väntar jag bara på resultatet.

Efter tentan var det meningen jag skulle stanna till och handla tvättmedel. Jag ringde upp Sandra och frågade om det var något annat vi behövde. Kylskåpet var nästan tomt så det blev några basvaror. När jag kommer hem undrar Sandra vad jag gjort av tvättmedlet. Shit, glömde det jag egentligen skulle handla. That's me! Men jag lyckades lösa det genom att använda tvättmedlet ekonomiskt. Ingenting är omöjligt som Gunde Svan sa.

Nu blir det myskväll här hemma. Helt underbart att lugna ner sig lite efter en hektisk period. Take care!


Inför beach 2010!

Nu är det snart dags för tentan, 12 timmar återstår. Känner mig förberedd men det kan ju alltid gå fel och då är det bara att ta nya tag.

Idag är Melvin bättre och det känns skönt. Dock är han nog inte helt återställd och Sandra har dragit på sig något hon också. Så förhoppningsvis blir det bättre för henne snart också.

Har även lagt upp ett träningsprogram sedan Sandra blev gravid. Det gick ut på att jag skulle gå upp ungefär 7 kg för att sedan träna inför beach 2010. Nu är första delmålet i hamn, 80 kg står vågen på och det är bara att börja träna. Ska försöka kombinera allt och förhoppningsvis flyter allt på.

Delmålet avklarat!

Nu ska jag läsa lite till innan det är dags för sovtajm! Godnatt!

Stackars lilleman!

Lilleman är alldeles snorig och det rinner från ögat. Så idag är det faktiskt lite synd om honom. Men han har fått näsdroppar och vi har torkat hans öga, förhoppningsvis är det bättre imorgon. Nu ska jag nog krypa ner med de övriga i sängen efter en lång dag. Jag har pluggat och Sandra har städat idag. Nu hör man att lilleman är vaken så nu blir det nog blöjbyte innan läggdags.



Ena stunden ligger Melle och sover. Sedan är det något som inte stämmer då blir han inte glad.

Kommer nog i fortsättningen "vattenstämpla" bilderna för vår egen skull. Sen ser det inte så tokigt ut heller. Godnatt på er!


Sandras vardagstabbar!

Låter det som en bra kategori? Sandra kan ibland göra de enkla och ofta roliga grejerna här hemma. Idag var det dammsugaren som råkade illa ut. 3 kontakter ligger på golvet och en ska in i vägguttaget, detta har sandra inte uppmärksammat. Hon sätter i en kontakt och försöker frenetiskt sätta på dammsugaren. Till sin förvåning vill den inte starta och hon står och svär lite. Sedan kollar hon de andra sladdarna och då fungerar det ju givetvis. Jag stod bara och skrattade åt henne. Hon lyckas med allt den människan!


Tjena bloggen, Melle här!


-Jag passar nu i strl 62!

-Otroligt skönt att bada!

-Himla skön tröja och påslakanet är från barnlycka.se

Vadå ungar?

Mitt bloggande lyser med sin frånvaro, kanske lite synd. Men nu är jag här för att skriva lite. Innan pluggandet kan jag passa på att skriva lite. Dagarna går alldeles för fort nu, därav den dåliga uppdateringen.

Vi var som sagt på BVC i måndags som jag skrivit innan. Men jag blev faktiskt lite sur när jag var där, Sandra reagerade likadant. Det var läkaren som utförde testerna, en polsk (antagligen) kvinna, som jag blev irriterad på. Hon talade så nedlåtande åt oss och sa en grej som jag reagerade på. "Kom och sätt er här ungar", sa hon. Vadå ungar tänkte jag? Skulle hon sagt ungar till en 30-åring också? En unge är väl jämställt med barn, och om jag inte minns fel så är man väl barn upp till man är 18 år. Eller iaf underårig tills man är 18. Men nu är jag snart 21, och Sandra 22. Då kan väl ändå inte vi klassas som barn längre? Sedan började hon prata om syskon till Melvin. Enligt henne skulle vi vänta med det. Vi ska givetvis vänta några år, men varför ska hon lägga sig i? Det är inte hennes ensak hur vi vill hur våra liv.

Nej, det hela gjorde mig irriterad men det har gått över nu. Lite tråkigt att det blir så när vi har en jätte trevlig distriktssköterska. Hon är alltid positiv och trevlig, har man någon fråga besvarar hon den hur trevligt som helst.

Kanske ett litet trist inlägg men jag vill ändå vädra mina tankar och framföra mina åsikter. Nu ska jag sätta mig och läsa, så kul ska jag ha det.

8 cm!

Mitt uppe i allt tentaplugg så var vi på BVC för 2 månaders kontroll. Allt såg bra ut och vikten hade som vanligt ökat bra. 5410 gram vägde han in på idag och längden har ökat 8 cm sen födslen, han är nu 58 cm lång. Växer han en meter till är han lika lång som morsan.

Denna vecka kommer jag inrikta allt fokus på den kommande tentan. Så att jag klarar den och slipper den! Nu blir det att kolla på ballar av stål på 5an. Sen är det nog dags att sova. Godnatt på er!

What a day!

Då sitter man här och funderar över dagen som gått. Det har faktiskt varit en bra dag tycker jag allt. Först fotbollsmatch sen hem till mamma&pappa. Där hade vi väldigt trevligt och åt något jag har längtat efter väldigt länge - kinesisk gryta. Riktigt gott med massa räkor.

Nu har både Melvin och Sandra somnat och jag tänkte gå och lägga mig för att se lite på tv.


Grattis Albin!

Ja det verkar som Albin tog hem segern, grattis albin vi skickar blommor som du kan ge tjejen du ringde!

Idag har jag pluggat lite och sen har vi fixat iordning lite här hemma. Sen var Melvin rätt skön idag också. Jag frågade om han tyckte det var skönt att vara bebis. Till svar fick jag ett leende. Det kändes rätt kul. Han är med mer och mer nu, känns verkligen kul att få lite respons.

Imorgon ska jag spela match och sen blir det hem till mamma och pappa. Mamma har fyllt år så det blir lite god mat där "hemma". Melvin ska även få träffa min farmor och farfar för första gången.

Ha en trevlig helg!

Studentfarsans topp 3 barnvideos!

Det kanske låter lite fel men jag har kollar runt på youtube och hittat 3 roliga videoklipp med barn. Nu tänkte jag fråga er vilken ni tycker är roligast.

Kandidat #1: Retfull unge!
 

Kandidat #2: Albin 8 år pratar om en busringning som gick fel.
 

Kandidat #3: Det heter näsa, inte nos!
 

Jag har min personliga favorit, vilken är er?

Nya rutiner!

Hur mycket kan man hinna med på en dag? Det är en fråga jag ofta ställer mig, ibland har man såna dagar där man hinner med hur mycket som helst och ibland hinner man inte med någonting. Har börjat mitt nya liv vilket innebär att jag stiger upp vid 7.... Nej, fel av mig. Jag ställer klockan på 7 och sen tar det någon halvtimme innan jag orkar stiga upp ur sängen. Sedan sätter jag mig och pluggar tills klockan blir för mycket. Då brukar jag runda av och hitta på något trevligt med familjen.

Idag kollade jag och Sandra på en bostadsrätt också. Kanske dumt att kolla innan man har kollat på banken om man får låna. Så det är nästa plan, att gå till banken och få ett lånelöfte. Om man nu beviljas något sånt. Hursomhelst så var lägenheten underbar, så man kanske borde pallra sig iväg till banken en runda?

Melvin och Sandras mysstund!

Här är filmen när Melvin och Sandra har en alldeles egen liten mysstund! Pratglad eller vad?

-Nu vill jag inte längre vara med!

Jag har för tillfället väldigt lite att skriva om då jag riktar fokus på skolan! Men det som gör mig så oerhört fascinerad är att barn gör så snabba framsteg. För 7 veckor sedan föddes lille Melle, nu är han hur stor som helst! Sedan är han med hur mycket som helst och reagerar när man pratar med honom. Det enda som är lite tråkigt är när han jollrar på nätterna, han gör inte det på dagtid. Men hur go som helst. Sandra har filmat honom och jag lovade att lägga upp det på hennes blogg. Ska göra det men jag ska banne mig lägga upp den här också!

Idag vaknade jag klockan 05.00 av att Melvin låg och jollrade. Han pratar inte tyst den här lilla mannen utan när han gör det så är det nog så att grannarna hör. Men det finns inget mysigare än att vakna till honom, hellre det än väckarklockan!

Sen växer han ju som sagt så det knakar och vi har fått köpa en ny overall till honom. Denna gången fick det bli en blå overall.

-Ska man behöva göra modelljobb varje dag lägger jag ner denna karriären, sa Melvin!

-Jag ställer gärna upp, sa Sandra.

Nu ska jag försöka fixa med filmen Sandra spelade in!

Suck....!

Ännu en dag med plugg, blir nog att hoppa över träningen idag. Har ju som sagt tenta nästa vecka och det ska göras saker in i det sista. Nu har jag precis fixat iordning tvätten och ska laga lite mat. Sandra och Melle är iväg och klipper sig. Ja, inte Melvin då förstås utan Sandra.

Blir nog att tillbringa resten av dagen att plugga, ska ni göra något annat som är roligare?


Ballar av stål!

Ikväll har "ballar av stål" premiär på 5an, något jag kommer sitta bänkad till. 21.55 börjar det och det är en väldigt rå humor.

Idag har jag som sagt pluggat. Melvin och Molly har haft en egen liten gosestund idag bakom mig. De har haft det mysigt en stund på mattan. Det såg oerhört mysigt ut. Det är bara att njuta. Det roliga är att de väger ungefär lika mycket, Melvin väger nog lite mer. Molly är dock oerhört lång vilket syns på bilderna. De är för söta dessa två.



En liten gosestund med varandra är inte fel.

Dagens roliga nr1: Skulle gå ner och slänga lite sopor och står i dörren och pratar med Sandra. Plötsligt springer Molly nerför trappen och lyset släcks. Hon blir helt vild och börjar skrika, Sandra och jag springer efter henne och lyckas få tag i henne.

Dagens roliga nr2: Sandra och jag låg och myste med Melvin. Då skulle jag stiga ur sängen och hämta något. Helt plötsligt hör jag hur byxorna spricker. Så nu sitter jag här med en stort hål i grenen, kanon kul!

Se där!

Gårdagen var händelserik och rolig. Någon bakfylla hade jag inte tid med då vi hade grejer att göra. Idag ska jag plugga och Sandra är och fikar med Marie på stan. Fikar eller lunchar jag vet faktiskt inte. Men det kan ju tilläggas att Marie också har fått barn nu i rappet och Alvin, som han heter, är nog Melvins första kompis.

Nu bjuder jag på lite bilder så länge tills jag skriver ikväll.


Kan det bli mysigare än såhär?

Sandra och Melvin gillar också att mysa!

Ett litet leende kan man bjuda på!

Ett till kanske?

-Ey, inga kort jag har ju nyss badat!

Femkamp!

Idag är det femkamp med Fridlevstad Goif . Den är dessutom avklarat och de fem grenarna var: Spika spik, spela fotboll och golf, lerduveskytte, stövelkastning och slutligen bära en stock sicksack. För vårt lag gick det väldigt bra. Så vi får se hur det gick senare vid middagen. Nu gör vi oss iordning för kvällen där det vankas mat och andra festligheter. Hoppas att det blir en rolig och underhållande kväll.

Vi hörs imorgon med en slutrapport!

PS. Sandra och Melvin har haft en underhållande dag med lite overallköp och umgänge med farmor&farfar och mormor&morfar.DS

Nu är det tungvikt!

Nu när det är snart är tenta blir det mycket pluggande för min del. Idag har jag tagit ute med ett par saker som ska göras och det kommer mer grejer. Nu ska jag faktiskt iväg och döma hockey. Kan bli den sista för säsongen för min del, men man vet aldrig.

Dessutom kan jag tillägga att Melvin nu boxas i tungvikt! Vi vägde honom igår innan återträffen och nu väger han 5 080 gram!! Alltså har han gått upp 1780 gram sen han föddes. Det är inte illa pinkat av honom. Snart är det väl dags för storlek 62! Om han växer på längden också det vill säga.

Ha en trevlig fredagskväll!

Libero!

I förra veckan blev jag kontaktad av Anette på Micael Bindefeld där hon ville att jag skulle testa ett par produkter från Liberos nya sortiment. Då jag tidigare använt Liberos blöjor tackade jag givetvis ja. Fick hem alla produkter från deras nya sortiment och jag blev mycket imponerad.

Schampoo, baby olja, baby lotion, badkräm, våtservetter  och amningskupor.

De produkterna jag har testat har varit över förväntan faktiskt. Särskilt när det gäller våtservetterna så är jag nöjd. Använder dem varje gång jag byter blöja på Melvin och ibland kan kvalitén vara lite sisådär när det gället våtservetter. Men Liberos tvättservetter håller sig blöta även efter att man öppnat paketet. Sen fungerar dem bra att torka med också.

Schampoot och oljan använde jag igår då vi badade lillkillen. Även dem fungerar bra måste jag säga. Hans hår blir alldeles lent och härligt.

Deras lotion är också bra då huden blir fet och verkligen suger åt sig av det. Amningskuporna kan inte jag uttala mig om då jag inte ammar Melvin. Men Sandra verkar vara nöjd med dem och de suger åt bra också.

Är väldigt nöjd med dessa produkter och kommer fortsätta köpa de här produkterna. Produkterna i sig kostar mellan 33 och 39 kr och det är inte farligt. Bara ett litet tips!


On eller var det off?

Nu är det snart dags att ge sig upp på återträffen, men först måste man givetvis göra sig iordning. Sandra skulle platta håret och klagade på att platt-tången inte ville bli varm. För att citera henne "jag kan till och med ta på den, så kall är den". Efter byte av väguttag visade det sig att hon inte slagit på tången. Härligt Sandra!

Ingen annan som har gjort en sån här "vardagstabbe" och vill dela med sig?

Hamsterkinder - När du helt enkelt inte kan motstå mat!

Sandra är ute ofta och går med Melle, det är kanon för mig för då kan jag passa på att plugga lite. Sen mår man inte dåligt av frisk luft heller och motionen bättras ju lite också. Snart tentadags igen och det är hög tid att börja läsa nu.

När man bor på tredje våningen blir det väldigt mycket bärande upp och ner med barnvagnen, bilbarnstolen och annat krafs. Därför är bärselen guld värd när man ska ta Melle ner till affären. Hur skönt som helst att sätta han i den och hänga på sig den på magen. Det är mycket bättre än att bära ner vagnen, dock har vi underdelen nere men liften blir nog så jobbig ändå.


I affären köpte Sandra lite naturgodis medan jag köpte ostbågar och glass. Ska nämligen göra milkshake nu, ska bli otroligt gott. Funderar på vilken smak jag ska välja. Banan är rätt standard medan jordgubbar är något av en lyxvara.


Melvin börjar bli väldigt mysig nu, han ler titt som tätt och är allmänt charmig. Han sover heller inte lika mycket nu som innan och har endel vakenperioder. Härligt att se att han gör framsteg. Ska också bli roligt att träffa massa bebisar imorgon, vi ska på en återträff med vår föräldragrupp. Tror det blev 5 pojkar och 3 flickor.


Det lilla charmtrollet med sina goa hamsterkinder!


Jahapp!

Kan konstatera att med två timmar kvar av omröstningen ligger jag ínte alltför långt efter. Fel av mig, den är tydligen redan avgjord. Trodde den höll på till och med 10 mars men jag hade fel. Men en 2a plats är inte illa pinkat. Tack för ert stöd.

Idag har det varit en lugn dag, det enda som har varit jobbigt idag var nog träningen.

Vi tog en svängom Sandra och jag för att kolla på en lägenhet som finns ute till försäljning, fast det blir nog svårt att få ett lån i dessa tider. Alltid bra att hålla ögonen öppna.

Finns liksom inget annat att skriva idag. Jag tackar för mig och återkommer imorgon!

Sista chansen nu!

Sista dagen för röstning på lattepappans blogg . Där han idag korar "Sveriges bästa mamma/pappablogg". I skrivande stund ligger jag 2:a med cirka 80 röster upp. När det alltså är sista dagen är det värt att gå in och klicka en gång på den blogg ni gillar bäst!

Nu ska jag sätta mig och plugga en stund! Ha det bra!

Hallå? Sover ni?

Jag är nyss hemkommen efter en kväll som domare. När jag kommer hem ser jag mina 2 änglar utslagna i sängen. Den tredje ängeln (Molly) hälsar iaf mig välkommen hem och vi lägger oss också i sängen och gosar. Molly har tidigare varit väldigt reserverad och inte velat gosa som hon alltid gjorde innan. Men nu tycks det ha försvunnit då hon gosar och pratar som vanligt igen. Känns så otroligt skönt då hon är helt underbar den katten.

Imorgon ska jag nog ta en morgonpromenad med Melvin så att Sandra får lite egentid med Molly och sig själv. Jag hoppas inte det är dåligt väder imorgon för då blir jag besviken. Sovgott!

Kan tilläggas att jag har tagit kort på Sandra och Melvin, 4 st, och de har ännu inte vaknat. De måste vara extremt trötta båda två.


Lite bilder på Melvin..

Lägger ut lite bilder åt Daniel då han är iväg // Sandra





Melvin och morbror Rasmus

 Melvin och moster Emmelie.

Fotboll!

Imorse när klockan ringde var jag inte sugen på att stiga upp alls. Men upp kom jag ändå till slut. Har spelat fotboll hela dagen och sen åt jag hos svärmor. Grymt gott med falukorv när man inte ätit på hela dagen.

Nu är vi hemma och nyss ätit nyponsoppa med glass. Kvällen blir åter lugn då det är mycket bra tvprogram ikväll.

Helg!

Idag har vi varit och sett Marie och Andreas lille Alvin. Han föddes i måndags och är redan större än Melle. Med sina 56 cm och 5000 gram när han föddes är han redan tungviktskille. Han var allt söt lille Alvin.

Nästa stopp var kalaset för Sandras kusin Emil. Förutom att fylla år så vann han även vår gissningstävling och han fick ett presentkort på bion för det. Det var han värd!

Nu ikväll är det mys i sängen. Sandra kommer somna snart och jag och Melle får spendera resten av kvällen ensamma. Vi planerar att kolla på filmen som går på 5an.


Här är bilden jag tog igår då båda somnade. Inte det skönaste för nacken kanske.

Priceless!

Wow, vilken dag alltså. Stressat runt idag känns det som. Är så trött att jag håller på att dö. Hur kan 3 personer göra så att det blir 15 maskiner tvätt på en vecka? Får börja tvätta oftare, ska gå ner strax och ta upp det. Sen får jag min belöning - sängen!

För övrigt har vi varit ute på en monsterpromenad idag. Kallt, men ack så underbart att komma ut!

Dagens roligaste grej får nog Sandra och Melvin stå för idag. Nu ikväll så skulle Melvin ha mat och Sandra var riktigt trött. Jag låg och kollade på tv i sängen bredvid dem och efter en stund blev det helt tyst. Jag vände mig om för att se vad som stod på och då ser jag att båda två har somnat. Sandra ser grymt rolig ut när hon har somnat och huvudet bara hänger. Jag var inte sen med kameran och lyckades få detta på kort. Priceless! Lägger nog upp kortet imon så att ni med får er ett gott skratt!

Nej nu ska jag pysa ner till tvättstugan och samla ihop all tvätt som är där. Ha det bra!


Farligt!

Bakade som sagt igår och det är verkligen livsfarligt. Börjar man äta är det svårt att sluta. Jag åt tills jag mådde illa. Gula rutor och negerbollar. Ja, jag säger negerbollar. Det har jag växt upp med så varför skulle jag säga något annat då? Jag anser inte det vara rasistiskt eller något annat. Men smaken är som baken!

Kan bara sammanfatta bilden med ett ord, MUMS!


Sandra hade tydligen tagit lite kort på onsdagmorgonen.

Nu ska jag och Sandra till min mormor en runda för att sedan gå på stan en runda. Har paket att hämta ut idag, ska bli spännande att se vad det är för något. Men återkommer senare!

Från fjädervikt till mellanvikt!

Vi vägde Melvin idag på BVC, sist sa distriktsläkaren att kurvan började plana ut. Men det visade sig att hon kollat fel på en vecka så idag när vi skulle väga så fick jag mig en chock. Jag tippade igår på 4 470 gram, men den kolossen hade gått upp till 4 660 gram!! På nio dagar fortsätter han att biffa på sig och har gått upp 380 gram. Så kurvan har inte planat ut ännu. Det kanske inte är så konstigt med de hamsterkinderna! Nu har Melvin gått från fjädervikt till mellanvikt. Över 5 kg och det är tungvikt! Fast han skulle iofs inte bli boxare utan fotbollsspelare.

Har precis bakat klart och jag tror resultatet blev lyckat, men det återstår att se. Nu hade jag tänkt laga lite mat med Sandra. Idag serveras det kebabkött i pitabröd med grönsaker och kebabsås. Yummie!


Här är hamsterkinderna jag pratar om (dock har bilden visats innan men ändå)!


Projekt bakning!

Då ligger mina 3 små stjärnor och sover. Det visar bara att allting är som vanligt. Jag kollar runt på internet som vanligt och summerar dagen. En bra dag måste jag säga. Höjdpunkten var nog när de tre bockarna bruse kom på besök, mathias *2 och macke. Tack för tröjan och drickaflaskan, nu kommer Melle få en bra start på sin fotbollskarriär.

Imorgon väntar BVC där Melle ska vägas. Det hade planat ut sist så jag vågar mig på en gissning, 4 470 gr. Sedan blir det en tur med barnvagnen. Tänkte inhandla lite till vårt bakprojekt imorgon. Gula rutor och kanske negerbollar. Men det återstår att se.

Melle trivs verkligen i vagnen!

Nej nu ska jag sova! Ni får ha det bra och glöm inte rösta! Godnatt!

Påminnelse!

Får även passa på att skriva att det är 6 dagar kvar att rösta på lattepappans blogg. Ligger på andra plats med 180 röster upp till första platsen. Det kan bli svårt att knappa in mot en sån bra kille som abbe, men man kan iaf försöka. Resan till skansen känns i dagsläget rätt långt borta. Men kör hårt och rösta på den blogg ni tycker bäst om! 

Nu hände det nåt här!

Jaha, vet inte när jag skrev blogg senast. Har som sagt deklarerat innan att jag skriver när jag får tid över. Bloggen har väl inte varit prio ett just nu. Men så är det när man är småbarnsförälder. Det är mycket som ska klaffa. Lilleman växer och blir bara större och större för var dag. Han visar mer personlighet då han kan skratta lite lätt med hela ansiktet och så har han även börjat jollra. Känns mycket roligt när allting går framåt så att man vet att allt står rätt till.

En tuff frisyr till en liten tuffing!

Känns även som jag kommit in i min roll i det hela. Det har tagit en liten tid men nu har man hunnit smälta allt som hänt och det börjar kännas verkligt nu. Det är en mycket stor omställning. Nu måste jag uppträda som en förebild för lillkillen, kanske inte lika mycket nu som när han blir äldre, för han behöver stöd, värme och närhet. Vilken känsla det är att gå och lägga sig. Ligga och gosa lite med Melle innan han somnar och sen när man vaknar på morgonen ligger det ett litet charmtroll där bredvid en.

Hamsterkinder som Sandra uttrycker det. Ärvt efter sin mamma!

Har även hunnit med att testa på en liten finurlig sak som, förhoppningsvis, kommer användas flitigt i sommar. Nämligen en bärsele, den prövade vi häromdan och den är smidig.

Det enda som saknas är ett par häftiga solbrillor till Melle.

I helgen hann vi med en promenad, hyfsat skönt väder ute och givetvis ville jag vara med på bild!

När man får köra barnvagnen blir man glad - det bara är så!

Nu ska jag nog gå och sova en runda för imorgon blir det skolan en runda och sen lite besök. Tack för idag! Godnatt!

Vad hände här?

Låg och myste med Melvin och Sandra igår i sängen. Plötsligt spärrar jag upp ögonen och kollar klockan. 03.06! Vad skönt, hade somnat vid 10-tiden och vaknade och borstade tänderna och la mig. För att sova till 8-tiden så inatt blev det grymt mycket sömn. Melvin var också duktig med att sova inatt. Han vaknade bara en gång! Det är bra!

Nu har jag skickat iväg massa ansökningar om sommarjobb. Får hoppas det leder till något. Nu ska jag göra skolarbete en stund för att sedan äta, packa min väska och ge mig iväg för att döma hockey. J-20 DM final står på schemat idag, ska bli väldigt skoj.


Molly, ta in tungan!


RSS 2.0