Torsdag!

När jag skulle gå och lägga mig igårkväll så hörde jag att Melvins dörr öppnades. Ut kommer Melvin med sin snuttefilt i ena handen och sin Nicke Nyfiken-apa i andra handen. -Mamma, Pappa sa han medan han vacklade ut från rummet. Jag stod och borstade tänderna och kunde inte låta bli att ta ett kort på honom när han stod där halvt borta.
Just nu ligger han och sover och det börjar bli dags att runda av så att man själv är pigg när lilleman vaknar.


Finns det några mysigare stunder än när barn däckar av trötthet?

Ursäkta för kvalitén på bilderna, mobilbilder blir det i fortsättningen eftersom kameran är sönder..

Är det något annat ni undrar över är det bara att lägga upp en kommentar så ska jag försöka svara.. Nu är jag lite aktiv iaf.

Nu ska jag sova innan klockan blir alldeles för mycket, godnatt!


En liten, liten update!

Jag gjorde en deal med mig själv. Om det fortfarande var över 5 unika läsare idag skulle jag skriva ett inlägg. )et visade sig att det var fler än 5 och därför detta inlägg.

Vad har hänt den senaste tiden? Resan till Menorca, skola, jobb och mycket mer är det inte...

Ska försöka fixa upp några bilder på bloggen för nu känner jag att det är dags att skriva lite igen. Man blir ganska rastlös när man inte får skriva. Även om det tar upp mycket tid är det alltid roligt att gå tillbaka och läsa vad som har hänt i sitt liv.

Kameran pajade efter Menorcaresan men några bilder blev det på resan så det ska försöka lösas även om det kanske kommer bli mobilbilder i fortsättningen.

Melvin då? Han växer i mina ögon varje dag. Det som händer mest är väl hans utveckling på talet. Sakta men säkert kommer det fler och fler ord.

Detta var en liten update, förhoppningsvis kommer jag hålla i skrivandet denna gången. Annars får jag lägga in bilder och skriva lite text, så det går snabbt och smärtfritt.

Tack för mig!

RSS 2.0