God Jul!God Jul från oss till er alla!

Nu väntar julfirande och jag hoppas att jag varit tillräckligt snäll i år. Hoppas ni får en härlig dag allihopa!


Utflykter och annat skoj!

Tiden rullar på i ultra rapid och det är verkligen tråkigt. Snart fyller Melvin och alla hans kompisar från mammagruppen 1 år. Då ska han få äta en egen tårtbit alldeles själv. Han har inte fått smaka på några sötsaker med undantag för någon lussebulle och lite vaniljsås. Eftersom han inte vet var det är så kan man lika gärna låta bli att ge honom sånt och låta han äta en frukt istället.

I fredags var vi på barnens lekland jag, Melvin och Sandra. Vet inte riktigt vem som hade roligast men barnet inom mig ville verkligen fram och leka. Melvin gillade mest en stor ruschkana som han var överlycklig över att få åka. Även om det var jobbigt för mamma och pappa att lyckas fixa upp honom där. Men det får sammanfattas som en lyckad och rolig utflykt.


Idag har han fått en pulka av morfar som vi testade idag. Han gillar verkligen höga farter men eftersom hans mamma är desto fegare vågade hon inte riktigt släppa taget om honom långt upp i backen. Det var dock otippat att pulkan skulle välta när den stod still, givetvis när pappa hade ansvaret. Melvin välte när jag skulle vända honom och det var ingen fara med honom. Men snöig blev han iallafall.

Det är verkligen roligt att hitta på saker alla 3 i familjen. Då brukar vi ha mycket roligt ihop.

Hemma är Melvin som ett yrväder. Han röjer i skåp, granen och överallt där han inte ska vara. Det är tur att man inte äger en massa dyra och exklusiva saker. Nu när han går är han ännu duktigare på att hitta på hyss. Köket kan ibland se ut som ett bombnedslag efter att Melvin har varit där. Därför är det skönt att plocka iordning när han somnat och lägga sig och självdö i soffan.

Imorgon på morgonen väntar en rejäl storhandling eftersom kylskåpet behöver fyllas på och det ordentligt. Sedan ska Sandra och Melvin fika och jag ska vara hemma och tvätta/plugga. Sedan blir det en middag i form av tacos och på kvällen ska jag spela fotboll. Blir ännu en fullspäckad dag och därför är det nog dags att gå och lägga sig nu. Godnatt på er!Nu är jag igång igen!

Nu har det varit riktigt dött här på bloggen ett tag. Men efter en längtan över att skriva, eller var det Sandras påtryckningar (?!), så tänker jag börja skriva igen. Det kliar faktiskt lite i fingrarna. Så något ska jag kunna plita ner. Givetvis har era kommentarer hjälpt också.

Senast jag skrev var för en månad sen och det känns som det har hänt riktigt mycket. Häromdagen satt jag och kollade igenom massa bilder. Jag fastnade för ett kort taget i juli. Sandra, jag och Melvin var på bilden och jag blev fullständigt ställd och ställde mig frågan "är det där verkligen Melvin?". Han har fått så mycket hår och förändrats helt. Det var nästan lite otäckt men samtidigt väldigt roligt.

Sandra har varit på Ullared och handlat massa julklappar och födelsedagspresenter till Melvin. Efter att ha sett "Ullared" på 5:an blev jag väldigt sugen på att följa med även om jag varit där 2 gånger tidigare. Men får träffa Morgan, Boris och alla de andra en annan gång istället. Ca 25 paket blev det och vi delade upp hälften till julen och den andra hälften till Melles födelsedag. Eftersom han antagligen inte kommer uppskatta leksakerna han får nu kanske det blev för mycket men eftersom priserna är som dom är kan man ju lika gärna köpa grejerna. Det dröjer ju nästan 1 år innan det blir jul nästa gång.

Sedan kan man nog säga att Melvin går också. Han ställer sig upp, med hjälp av att hålla i något, går några steg och sätter sig ner. Vissa dagar går han mer än han kryper, så nu tänker vi börja säga att han går.

Hans mest flitiga fras han använder just nu är "ma-ma". Men imorse när vi låg i sängen sa han även "pa-pa" och det finns inget mysigare att vakna till än när han säger det.

Eftersom han har börjat gå så klättrar han också. Igår klättrade han upp i sängen och den är ca 40 cm hög. Det blir att passa honom eftersom han inte är lika bra på att ta sig ner. Vad är det man säger? Upp som en sol och ner som en pannkaka?!

Har även fått en fråga på bloggen om vart vi har köpt "bollhavet" och jag kan säga att vi har köpt poolen på rean på Åhléns och bollarna på Fætter BR.

Får även bjuda på några bilder innan Melvin vaknar.


Melvin med ett pepparkaksförkläde!


I lekparken häromdagen!


Melvins nya kappa som Sandra vann på en auktion på Tradera!

Nu blev det ett inlägg och det kommer nog mer inom en snar framtid. Ha det bra!


RSS 2.0