Nu är jag igång igen!

Nu har det varit riktigt dött här på bloggen ett tag. Men efter en längtan över att skriva, eller var det Sandras påtryckningar (?!), så tänker jag börja skriva igen. Det kliar faktiskt lite i fingrarna. Så något ska jag kunna plita ner. Givetvis har era kommentarer hjälpt också.

Senast jag skrev var för en månad sen och det känns som det har hänt riktigt mycket. Häromdagen satt jag och kollade igenom massa bilder. Jag fastnade för ett kort taget i juli. Sandra, jag och Melvin var på bilden och jag blev fullständigt ställd och ställde mig frågan "är det där verkligen Melvin?". Han har fått så mycket hår och förändrats helt. Det var nästan lite otäckt men samtidigt väldigt roligt.

Sandra har varit på Ullared och handlat massa julklappar och födelsedagspresenter till Melvin. Efter att ha sett "Ullared" på 5:an blev jag väldigt sugen på att följa med även om jag varit där 2 gånger tidigare. Men får träffa Morgan, Boris och alla de andra en annan gång istället. Ca 25 paket blev det och vi delade upp hälften till julen och den andra hälften till Melles födelsedag. Eftersom han antagligen inte kommer uppskatta leksakerna han får nu kanske det blev för mycket men eftersom priserna är som dom är kan man ju lika gärna köpa grejerna. Det dröjer ju nästan 1 år innan det blir jul nästa gång.

Sedan kan man nog säga att Melvin går också. Han ställer sig upp, med hjälp av att hålla i något, går några steg och sätter sig ner. Vissa dagar går han mer än han kryper, så nu tänker vi börja säga att han går.

Hans mest flitiga fras han använder just nu är "ma-ma". Men imorse när vi låg i sängen sa han även "pa-pa" och det finns inget mysigare att vakna till än när han säger det.

Eftersom han har börjat gå så klättrar han också. Igår klättrade han upp i sängen och den är ca 40 cm hög. Det blir att passa honom eftersom han inte är lika bra på att ta sig ner. Vad är det man säger? Upp som en sol och ner som en pannkaka?!

Har även fått en fråga på bloggen om vart vi har köpt "bollhavet" och jag kan säga att vi har köpt poolen på rean på Åhléns och bollarna på Fætter BR.

Får även bjuda på några bilder innan Melvin vaknar.


Melvin med ett pepparkaksförkläde!


I lekparken häromdagen!


Melvins nya kappa som Sandra vann på en auktion på Tradera!

Nu blev det ett inlägg och det kommer nog mer inom en snar framtid. Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Mallan

Äntligen ett inlägg!Stor killen har blivit, snart ett år va? :o)

2009-12-10 @ 19:17:05
URL: http://madaddi.blogg.se/
Postat av: Mikaela, 18 år och gravid.

En välkommen comeback! :)

2009-12-15 @ 17:48:29
URL: http://goesbothways.blogg.se/
Postat av: emma

Kul att du bloggar igen! Även om jag träffar melvin så är det så kul att läsa om allt bus han hittar på :-) Jag blev helt paff när han kom gåendes på senaste mammaträffen, vilken kille! Tänk att ett helt år snart har gått... vad fanken gjorde man innan?!GOD JUL PÅ ER!

2009-12-17 @ 15:18:56
URL: http://emmakoja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0