Lörtag!!

Vaknade klockan kvart i 12 idag, lite halvtrött efter kvällen innan. Var inte hemma förren klockan 3 inatt då jag hade varit hemma hos mamma och pappa en runda igårkväll. Ekman som var hemma från Luleå var där så var tvungen att åka dit en runda. Det slutade med att tiden gick så snabbt och 20 i 3 var det dags för refrängen. Himla trevligt att träffa honom.

Så när jag vaknade hade Sandra börjat städa lite lätt och vi beslutade oss för att göra iordning skötbordet och sängen. SÅ vi började fixa med skötbordet, och det blev mycket fint. Sandra har pysslat med detta sen hon köpte det, hon har bland annat målat och kaklat det. Det blev verkligen ett jättebra resultat och jag tror även hon är nöjd med det. Sedan var det dags att bädda sängen och efter ett tag löste vi det också, även det med ett fint resultat. Nu återstår det bara att slänga ner katten, som trivs under täcket, med jämna mellanrum.


Sedan städade vi iordning och fixade lite käk. Efter det pluggade jag lite och Sandra läste ur en bok. Nu har vi kollat på teve, are you smarter than a fiftgrader? Ett roligt och underhållande program men jag tycker alla amerikaner är lite överdrivna.


Nu är det film som gäller resten av kvällen, 2 "bra" filmer på 3an idag. Återkommer med kort på skötbordet och sängen imorgon.


Ha det bra!

Sedan vill jag bara svara på en kommentar som "sanna" skrev.
Varför kan inte du städa själv?? de är faktiskt inte lätt att vara gravid och tkr faktiskt du borde ställa upp.

Svar: Detta är något vi enats och kommit överens om. Jag tar hand om tvätten, då Sandra inte klarar av trapporna. Städandet skulle jag aldrig få göra ensam, då hon är ett kontroll-freak som vill ha klinisk rent hemma. Detta gör att vi hjälps åt med att städa. Lättare att hjälpas åt. Bara för att Sandra är gravid ska hon inte bara ligga still, utan hon vill hjälpa till. Det är så vårt förhållande ser ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0