Sjukstuga!

Den senaste veckan har det varit sjukstuga här hemma. Sandra har varit sjuk och piggnade till först igår. När hon blev frisk så insjuknade jag i feber. Men det gick tydligen över för idag är jag pigg igen.

Inskolningen på dagis är över och på onsdag börjar Melvin på dagis ordentligt. Ska bli roligt att se hur det går för honom nu när det är på riktigt. Eftersom jag jobbar måndag till torsdag och sandra från onsdag till fredag så kommer Melvin vara på dagis onsdag till fredag denna vecka.

Appropå Melvin så blir han mer och mer människa för varje dag. Han gick och la sig för en halvtimme sen men innan dess hade han en show här hemma. Han klättrade upp på sänggaveln och stod och skrek på Molly. Dessförinnan sprang han runt och kastade bollar till Molly som blev helt till sig av alla bollar.

Han gör en riktigt rolig grej nuförtiden. Han brukar ta Sandras telefon och när Sandra frågar om hon får den säger han "nej" och drar undan sin hand med telefonen i. En liten kaxig kille. Som straff brukar jag gnugga honom med skägget vid örat på honom och oftast slutar det med ett gapskratt.

Nu blir ska jag kolla färdig på wipeout sedan är det ballar av stål och sedan ska jag nog kasta in handduken. Hoppas ni haft en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0