Gott nytt år!

Ville passa på att önska allesammans ett gott nytt år!

För min egen del hoppas jag 2009 blir ett par snäpp bättre än 2008, detta med tanke på allt tråkigt som hände 2008. Nu ska jag snart hämta mormor så ska vi åka upp till mamma och pappa en runda för lite god mat och trevligt sällskap. Njut av 2008, den lilla tid som är kvar!

Ta det lugnt med alkoholen och fyrverkerierna ikväll! Det är ingen bra kombination, välj därför en grej att pyssla med under kvällen!

Sista inlägget för 2008 och vid pennan, Daniel.
Ha det bra! 

Ta er i brasan Telenor!

Oh my god! Det har varit riktigt stressigt på sistone därav den dåliga uppdateringen.

Igår var jag och kollade på fotboll hela dagen och arbetade lite som funktionär. Riktigt roligt men det var så försenat så jag kom hem alldeles för sent. Klockan 3 tågade jag in genom porten och kvart över 3 hade jag somnat. Det tar på krafterna att kolla så många timmar på fotboll.

Idag vaknade jag vid 10-tiden av att Molly förde ett jädra liv. Trött som man var fick man snällt stiga upp efter några minuters halvsovande. Jag är inte nöjd med telefonen och tänkte byta den idag. Hade ju trots allt 14 dagars ångerrätt på en. Trodde jag iaf, det visade sig att det fick inte finnas minsta lilla repa på den och på min telefon var det ett mikroskopiskt märke som syntes så den fick jag inte byta. Blir så förbannad på sånt, jävla skit. Nu får jag dras med en telefon jag inte gillar i 24 månader. December har verkligen inte varit någon lyckad månad för min del. Så det blir faktiskt DAGENS RIS till TELENOR!

Och till råga på det tänkte jag spela bingolotto ikväll och köpte 3 lotter. Då det är cirka 35% vinstchans tänkte jag att då vinner man ju säkert för 3 gånger 35% är ju 105% och det är ju garanterat vinst på lotterna då. Men icke!! Det ville sig verkligen inte alls idag. Surt, sa räven.

Kul att man som konsument får så bra villkor med öppet köp, ångerrätt och bytesrätt för att sedan inte kunna utnyttja det! Likadant med vår tv, den har varit inlämnad på service 3 gånger och nu verkar den fungera. En gång till och det är ny tv som gäller, jag tänker banne mig leta fel och åka ut med skiten till elgiganten.

Någon mer som alltid har oturen att köpa grejer som går sönder alternativt inte är nöjda med prylen i fråga?

Nu blir det sängen, vill utnyttja dagen till max imorgon! Godnatt

Blått, blått och blått!

Denna söndag, fast har hunnit bli måndag nu, spenderades i Sölvesborg där jag dömde hockey. Trodde inte benet skulle palla döma men det gick hur fint som helst. 2 dagar efter KM har jag fortfarande ont i benet, smällen måste tagit riktigt olyckligt. Den satt precis där jag hade opererat min benhinna så det var nog därför.



Ibland kan även fotboll göra lite ont.......

Men men, fick nyss höra att Rasmus och deras lag hade vunnit lyckå cup i fotboll. Grattis får man väl säga!

Imorgon är det inget inplanerat förrän på kvällen. Så morgondagen blir nog lugn men även kolla på herrjuniorerna när de spelar lyckå cup. Sen ska jag sköta datorn på cupen så där har jag nåt att göra.

Måste även ta tag i plugget nu om jag vill sätta tentan! Börjar plugga den 1a januari, en rolig start på år 2009.

Take Care!


Vill varmt rekommendera...

... GOKART! Var första gången jag testade det idag och det var verkligen hur kul som helst. Bara gasa på och känna G-kraften i kurvorna. Sen när man fick slå farsan, mitt mål för dagen, kändes det hela ännu bättre. Detta ska jag defenitivt göra om någon gång.

Man kände sig som ett barn på julafton ungefär, körde runt och skrattade konstant. Underabart, vilket extas man befann sig i. Så jag rekommenderar gokart för den som vill testa på det..

5 av 5 toasters som Benjamin från morgonsoffan hade sagt. Kanon kul!


KM

Spelade KM i idrottshallen idag, en fotbollsturnering. Gick dock inget vidare, en vinst på 3 matcher och en smäll på benet. Det var det jag fick med mig från idag. Men det är inget att hänga läpp över.

Imorgon väntar det gokart med släkten, ska bli skoj då jag har velat köra jätte länge. Sedan får vi se vad dagen bjuder på. Sandras bror, hammarbyproffset, gick vidare från gruppen och går det bra för dem imon går jag nog ner och kikar en runda.

Nu blir det nog att kolla på någon film eller liknande. Vi får helt enkelt se..

Ha det bra!

jul, jul och jul

Då var julafton och snart juldagen över. Många fina klappar, mest kläder, blev det. Men även inredningsprylar och barnböcker. Fast den riktiga julglädjen ville inte finna sig hos mig iår. Lite tråkigt men det blir väl bättre tills nästa jul då lillen också tittat ut.

Hoppas ni hade en bra jul och en bra fortsättning. Kommer ni också på alla era grejer ni önskar er efter julafton? Så är det alltid för mig iallafall. Men men, nu blir det nog sängen snart då det är KM imorgon.

GOD JUL!

Ville bara passa på att önska alla läsare en riktigt god jul!

Nu är det snart dags att hämta mormor för gemensam färd hem till Rödeby. Där väntar det lutfisk och farmor och farfar som också ska vara med. Vi får hoppas det blir en bra julafton. Det återstår att se.

Hoppas ni har varit snälla så ni får många julklappar. Jag har redan fått en av Rasmus, mycket snällt. Tack..

Sandra trodde hon skulle få en Tian-lott, men så fel hon hade. Hon fick Björn Gustafssons DVD, vilken hon blev mycket glad över.

Nej nu ska jag fixa iordning det sista. Ha en trevlig julafton!

Vilken dag!

Idag har man stressat sig igenom en hel drös med affärer. Men jag hittade det jag letade efter! Vad skönt att veta att alla julklapparna är köpta nu.. Känns underbart!

Shoppingen tog mer än 2 timmar, vilket inte jag räknade med. Men nu är hysterin äntligen över.

Ikväll blir det bingolotto för hela slanten. Så ikväll ska jag bli ägare av en volvo är det tänkt. Ni får ha en trevlig kväll såhär dagen före självaste julafton!

Sista julklapparna!

Nu ska jag snart ut och hitta de sista julklapparna. Har en viss förmåga att vänta in i det sista och impulsköpa något. Min fantasi är på tok för dålig för att hitta julklappar. Sen tycker jag det är svårt att köpa julklapp till en person som har nästan allt. Vad köper man då?

Det är mamma och pappas julklappar kvar, alltid lika svårt där. Mamma gillar inredningsprylar och pappa är prylgalen. Det kommer bli tufft men jag räknar med att det ska ta max 2 timmar!

Sandra har ännu inte kommit på vad hon ska få, vilket jag bara njuter av. Hon har fått för sig att det är en tian-lott, vilket det inte är. Tror ändå hon kommer bli nöjd med det. Dock har vi kommit överens om att inte köpa julklappar detta året men jag tycker Sandra är värd en liten julklappa iallafall.

Nej nu måste jag äta och ut på stan och leta! Ha det bra!

...

Anledningen till förra inlägget var att igår somnade min morfar in. I september fick han reda på att han hade cancer och nu 3 månader senare har han lämnat oss. Visst mår man dåligt, men ändå bättre än vad jag förväntade mig. Jag fick säga hej då innan och berätta hur jag kände, och det är en otrolig lättnad att veta att morfar visste var jag stod.

Denna julen kommer nog inte bli som alla andra jular, men vi får göra det bästa av situationen. Morfar har ändå det bättre där han är nu än han hade det när han var här hos oss.

Tycker det är så tråkigt, för han sa att han ville träffa min och sandras pojk (ja, han trodde det skulle bli en pojk). Men så blev inte fallet och det är väldigt tråkigt. Dock har vi andra något att se fram emot istället för att gå omkring och vara ledsna.

Detta är anledningen till allt just nu, kanske inte kommer vara alltför aktiv men det kan jag kompensera när det känns bättre. Jag hoppas ni har förståelse för det och vill härmed önska er en God Jul om vi inte hörs före det.

Mvh Daniel

Söndagen den 21e December!

Detta datum kommer alltid bli ihågkommet. All julglädje är som bortblåst. Det som återstår är en tomhet, en saknad. Inget kommer bli som förr och allt kommer förändras. Kanske till det bättre, kanske till det sämre. Det vet ingen, men det beror på hur vi alla gör det till. Du lämnar oss med en otrolig saknad allihopa!


Julklappsjakt!

Idag har jag gått på stan med Sandra. Vi har letat och hittat några julklappar faktiskt. Hade väldigt taskig inställning med att gå på stan då jag bara ville vara hemma och ta det lugnt. Är så otroligt trött nu, hela tiden. Kan sova hur länge som helst på morgonen och Sandra är tvungen till att väcka mig.

Nu blir det nog att baka julgodis, ska försöka fixa fram någon julskiva också. Skulle dock köpt glögg, för det är bland det godaste jag vet. Finns det något godare än glögg, sötmandel och russin en kall och mörk kväll? Nej, jag tror inte det.

Vi får se vad som bakas men knäck och marsipankulor i choklad är nog det vi kommer baka..

Ha en trevlig lördag!


GHWT!

Nu har jag spelat spelet nästan hela kvällen. Riktigt kul med trummor faktiskt. Slänger upp de utlovade bilderna.


Tungan i rätt mun när det gäller Guitar Hero World tour!

Sen har jag även fixat en julklapp till Sandra. Hon vill verkligen veta vad det är men hon får hålla sig i 6 dagar till. Det kommer kännas som en evighet för henne. Det är det som är så kul, att hon kommer gå runt och försöka lista ut vad det är för något. Jag har lovat mig själv att inte säga något heller. Hon får vänta tills julafton!

Det är väl inte mer än rätt ?!

Blev inget Rock Band...

... Men det blev ett Guitar Hero World Tour istället! Så nu ska jag till skolan igen en snabbis sen blir det att spela hela dagen sen!


Nu är det även jullov vilket är skönt, men nu får jag inte lika långt som jag hade fått om jag klarat tentan! Men det är inget att hänga läpp för utan jag kommer igen.!


slänger upp några bilder senare när vi spelar GH!


ha det bra sålänge!



Äntligen en riktig student!

Nu har jag äntligen blivit en riktig student! Körde på tentan idag, inga större beskymmer då det är tenta igen den 12e januari.

Unga mödrar!

Jag tar en paus i pluggandet för att sätta mig och kolla på unga mödrar på kanal . Rätt intressant dokumentär där man får följa unga föräldrar. Alltid kul att se hur de hanterar olika situationer. Jag kan med största sannolikhet säga att jag inte alltid hade gjort likadant. Endel har jag inte alls samma värderingar som och endel har jag mer lika värderingar som.

På kanal  varje vardag, tror dock det är sista avsnittet på fredag så passa på att titta de 3 sista avsnitten.


Wooho, äntligen!

Nu har den äntligen kommit! F480 Touchwiz Samsung. Beställde den förra fredagen av en kille från telenors kundtjänst. -Du får den i början av nästa vecka sa han till mig. Jodu + 1 vecka. Tog bara 11 dagar att skicka den från Ljungby som ligger i Småland nära Karlskrona. Den skickades nog med snigelexpressen eller nåt liknande. Nu är den iaf här och ska stå på laddning tills imorgon.

Annars är det plugg som gäller hela dagen idag och likadant imorgon. Sedan är det tenta på torsdag och sen är det julledigt. Ska bli riktigt skönt faktiskt, har längtat efter detta sen vi började denna kursen.

Nej nu blir det tillbaks till plugget!

Svar på frågorna!

Då är det dags att svara på frågorna och sen blir det sängen.

Hur känns det att vara relativt ung och bli pappa?
Det känns kanon, jag ser det inte som något negativt utan enbart positivt. Jag och Sandra var ju inte för så länge sedan barn själva så man har ju barnasinnet kvar. Sen kanske vi inte har den livserfarenheten en äldre person hade haft men om det skulle vara något problem så finns det alltid någon att fråga.

Hur har dina kompisar reagerat?
Mina kompisar är nog lite nyfikna skulle jag säga. De undrar mest när den lille/lilla ska komma ut. Jag tror det är svårt för dem att sätta sig in i min situation då jag inte har någon kompis som har fått barn eller ska få på ett litet tag. Men jag tror de flesta tar det rätt bra och gör de inte det så är det upp till dem. Jag kommer iaf vara samma person som innan fast med ett större ansvar.

När är det beräknat att er bebis ska komma? Och vet ni om det är en pojke eller flicka?
Bebisen är beräknad till den 1/2 men den kan ju titta ut närsomhelst nu, då den är fixerad. Vi vet inte könet på barnet så det återstår att se på BB.

Har ni funderat på några namn till henne/honom?
Hur reagerade du när Sandra berättade att hon var gravid, eller hade ni anat det tidigare?
Om det blir en pojke vet vi vilket namn det blir. Där har vi 3 namn att välja på, om det blir en flicka blir det lite knepigare. Där är vi överens om ett namn tror jag. Så det kan bli lite värre om det skulle visa sig vara en flicka, men det löser vi då isf.
Jag fick ett telefonsamtal från henne där hon berättade att hon var gravid. Jag var minst sagt chockad! Mer finns att läsa på denna länken: http://studentfarsan.blogg.se/2008/december/daniel-du-ska-bli-pappa.html

Undrar bara till vad du pluggar och var nånstans?
Jag pluggar till ekonom på Blekinge Tekniska Högskola i Ronneby. Fungerar fint med pendling faktiskt.

Hej! Vad sa dina/sandras föräldrar när ni berättade att ni skulle ha barn? Var reaktionen positiv eller negativ?
Både Sandras och mina föräldrar tog det väldigt bra. Sandras mamma var i ungefär samma ålder när hon fick Sandra så dem tyckte det var helt okej. Sandras pappa blev väldigt chockad och kunde knappt prata men han tyckte det var roligt. Min pappa blev också rätt tyst när vi berättade och mamma blev jätte chockad. Även dem tyckte det var roligt och började rabbla upp allt ansvar och dylikt man har gentemot sina barn. Så både mina och Sandras föräldrar reagerade positivt på det hela. Vi har ju faktiskt varit tillsammans i över 6 år så vi vet vart vi har varandra.

Hur kommer er ekonomi se ut? Känner ni er oroliga hur ni kommer klara den ekonomiska delen?
Ekonomin kommer givetvis att bli lite sämre än innan. När Sandra börjar med sin mammaledighet sänks ju den inkomsten rätt rejält. Jag känner mig inte orolig för den ekonomiska delen då vi har sparat och lagt undan pengar om det skulle krisa. Vi kanske inte kommer spara lika mycket men jag tror vi kommer ha roligt för hela slanten istället.

Var bebisen planerad?
Det vill jag inte påstå. Det blev som det blev.

Känner/snackar ni med några andra unga föräldrar?!
Är det svårt att sätta sig in i situationen att det snart kommer finnas en bebis i ert hem?
Jag brukar prata med Granis ibland (finns bland länkar till vänster) och sedan har Sandra en kompis som är lika gammal som har barn. De håller kontakten varje dag genom sms, ibland kan mobilen gå på högvarv här hemma men det är bra då de kan prata ut.
För mig känns det rätt svårt. Känns så overkligt på något sätt, går liksom inte att förklara. Jag tror det blir lättare sen när alla bitar faller på plats och vi är hemma och allt får ta den tid det tar. Men det blir garanterat en stor omställning, helt klart.

Hur länge har ni varit tillsammans?
Vi har varit tillsammans i över 6 år, så det är ett tag faktiskt.


Jag hoppas ni är nöjda över svaren, jag är helt slut iallafall och sängen är inte helt fel nu alltså.

På återseende! //Daniel

Monday morning!

Nu ska jag plugga lite innan det är dags att åka till skolan. Nu har det kommit in lite fler frågor så dem kommer jag besvara senare ikväll.

Bara 3 dagar kvar till tentan och ångesten kommer sakta krypandes. Hade varit skönt att klara den för då har jag halva januari ledigt och det skulle inte var fy skam. Så det är väl bäst att jag sätter igång nu så jag kan ta lite välförtjänt julledighet.

Återkommer som sagt ikväll!

-_-

Vi fortsätter med frågelådan tills imorgon, då det enbart kommit in 5 frågor. Så kommentera det förra inlägget och skriv din fråga..

Nu ska jag se film på teven. Ha det bra!

Frågestund!

Då jag inte har så mycket att skriva om får ni ställa frågor så besvarar jag dem. Känns lite roligare än jag skulle babbla på om allt annat oväsentligt!

Så kör på så svarar jag imorgon...

Kom ut nu!

Idag ska jag och Sandra börja tvätta alla bebiskläder. Det är så kul att se de små plaggen. Jag förstår inte hur små bebisar egentligen är. Men just nu längtar jag bara till den vill titta ut. Det är så tråkigt att bara gå och vänta, ungefär som när man var liten när man väntade på tomten. Tiden går ju sååå långsamt.

Man får även gratulera Kevin som igår vann idol 2008! Way to go!

Idol!

Jag har verkligen knappt något att berätta då jag inte gör för många knop just nu. Håller på att plugga inför tentan jag har på torsdag så ni får helt enkelt ha tålamod.. Det blir bättre sen.

Nu kollar jag och Sandra på idol. Tycker egentligen inte om programmet men tittar bara för det är finalen.
Snart avgörs det... Vem vinner?


Karate Kid!

Idag var den sista föräldragruppsträffen. Den var inte lika bra som de andra har varit och det känns skönt att den är över. Nu slipper man ha något att passa.

Nyss så låg jag och Sandra och kollade på tv innan hon skulle sova. Då säger Sandra att bebisen sparkar jätte mycket, och när det är dags för mig att känna på magen brukar den sluta sparka. Allt för att retas med mig. Men idag fortsatte han/hon hur mycket som helst. Kände hur många sparkar, slag eller vad det nu var. Underbar känsla faktiskt. Har kommit på ett smeknamn med, Karate Kid. Neutralt och bra tycker jag!

Nu ska jag kolla runt här lite sen blir det sängen för imorgon väntar plugg hela dagen.




 
Här är faktiskt en video från framtiden år 2043 där vi ser vad lillen lärde sig i magen!

Julklapp

Nu när julen närmar sig har jag funderat ut några olika julklappar. Kom fram till att jag nog unnar mig ett spel till mitt Wii, spelet rockband! Detta skulle jag vilja unna mig själv då det var månader sen jag unnade mig någonting stort. Är det själviskt att köpa julklapp till sig själv? Jag hävdar att det inte är det då fler än jag får nytta av det..


Bild tagen från: http://a.abcnews.com/images/Technology/rockband_071204_ms.jpg


Bilder på barnvagn mm.

Här är då barnvagnen!


Brio Happy


Här är registreringsnumret för vagnen!

Denna tycker inte Sandra är passande men jag tycker den är hur cool som helst. Bland de få grejor jag köpt själv till barnet. Vad tror ni, skulle den passa på vagnen?

Neeej, inte brända pommes!

Måste skriva av mig lite nu, det rycker i fingrarna. Igår när jag skulle sova så började Sandra som vanligt snarka, denna gången var det dock 2 gånger värre! Trodde aldrig jag skulle lyckas somna, men det gjorde jag! Det är bäst om jag får sova annars snoosar jag för många gånger på morgonen.

Sen när vi skulle laga mat idag så har jag slängt in pommes i ugnen och Sandra står och steker köttet. Jag tänkte det här gick ju fint och sprang in en runda på toaletten. När jag kommer ut har Sandra nästan stekt färdigt köttet och jag kollar till stripsen i ugnen. Ånej Sandra! Våra pommes var brända! Nu kanske ni tror att dom var lite bruna men så var inte fallet. De var SVARTA! Det var inte många som gick att äta så det var bara att slänga in några och göra om det. Vi var ju lagom stressade också då vi skulle till BB för lite information. Så vi fick slänga i oss maten och åka direkt. Så det blev inte så gott som det kunde blivit.

Jag skyller inte på Sandra för det var delvis mitt fel också.

Nu till något helt annat och mycket roligare. Det är nämligen så att Sandra och jag har hämtat barnvagnen idag. Ska försöka lägga ut en bild om det fungerar bättre idag. Vi beställde en Brio från Babyproffsen någon gång i somras och nu när Sandra gått hem från jobbet och ville absolut ha den hemma. Så det var bara att åka och hämta den och nu är den här.

Återkommer som sagt med bild senare, nu ska jag roa mig på annat vis! Ha det bra!


3,5 timmar!!!

Vill bara börja detta inlägget med att lacka lite. Jag blir så frustrerad för så fort jag ska lägga upp bilder på bloggen så blir internet konstigt, "sidan kan inte visas". Så hände det hela söndagen så jag var så sur så jag struntade i det. Idag gick det tydligen bättre.

Idag var jag i skolan och jag visste att Sandra skulle fika vid 2 tiden. När jag ringer henne och tänkte fråga lite snällt om hon kunde börja med maten säger hon att hon fortfarande fikade. Klockan var då kvart i 5 och hon hade fikat sedan klockan 2! Hallå?! Det är ju liksom ungefär 3,5 timmar, det är ju som att springa ett maraton. Tydligen hade tjejerna mycket att prata om eftersom de satt där länge och tjötade.

Hade aldrig klarat av att fika så länge, hade fått för mycket spring i benen!

Svärmor lyckades med det mest underliga idag. Hon lyckades stänga in sin katt i kylskåpet, så där satt den stackarn i ungefär 5 minuter tills hon hörde att någon/något var inne i kylen. Stackars katt, mina tankar går till dig idag..

Handbollshelgen!

Då var denna helgen också till ända, det känns alltid lite vemodigt. En ny vecka med nya förutsättningar!

Idag har jag som sagt kollat på handboll, och de gick vidare till nästa steg i SM. Bra spel blandat med dåligt spel lönade sig till slut. Var rätt spännande i sista matchen. Då mötte de laget som är tippade att vinna hela SM, en tät match men där hästö fick se sig besegrade av Varberg med 2 bollar!

Som sagt, lite utlovade bilder.


 Hästö vs Varberg


Lite massage skadar aldrig


Lördag...

Då var lördagen nästan avslutad och jag känner mig rätt mör i kroppen. Sandra vill se dokumentären om Britney Spears medan jag vill se fotboll Barca - Valencia. Blir nog att ta den andra teven och slå på fotbollen.

Dömningen idag gick helt okej. Idag kände jag mig nöjd efter matchen, och det är alltid skönt. När jag kom hem hade Sandra börjat med maten, skönt att inte käka mcdonalds på en lördagskväll. Det blev potatisgratäng med fläskkotlett, himla gott faktiskt.

Imorgon är det som sagt handboll och jag tar med kameran så det blir lite bilder. Nu blir det som sagt teven för jag är dötrött!

Sleep tight!


Fiasko

Igår blev det stryk i alla matcher, vilket fiasko. Det är bara att ta nya tag i KM.

Idag ska jag snart åka och döma. Så idag kommer jag spendera mesta tiden i Olofström. Det finns ju bättre sätt att spendera sin lördag. Men såhär är det ibland.

Imorgon spelar min bror SM i handboll så det blir att åka och kolla på han en stund. Då ska jag ha kameran i högsta hugg och fixa lite bilder med mera.

Nu måste jag duscha då jag ska åka om en halvtimme! Ha det bra!

Nostalgi-tripp!

Tänkte att vi kunde ta en nostalgi-tripp till de härliga åren 2003-2004. Tv-pucken stod på schemat och jag slänger in två bilder, ett från vardera år.


Fredrik till vänster (lirar för övrigt i Boden nu) och jag (till höger) inför en match i tv-pucken -03!


Jag på uppvärming inför match -04!

Alltid roligt med såna här nostalgi-trippar och jag tänkte att jag skulle dela med mig lite. Får inte ni också ståpäls av såna här tillbakablickar.?

Ikväll blir det även DM i fotboll. Ska bli kul att spela och nu måste jag lägga mig och vila, är nämligen blixtertrött. Återkommer senare ikväll om hur det gick!

Ha en trevlig fredagskväll!

Supernaaajs!

Idag ska jag faktiskt berätta positiva saker om Sandras humör. Hon har nästan varit övertrevlig idag! Jag har varit lite rädd att det ska brista för henne någon gång, men det har banne mig inte hänt. Det där med tjejens hormoner kommer jag nog aldrig förstå mig på. Om det är någon som vet hur tjejer funkar får de gärna tipsa mig. För får jag fler såna här dagar med Sandra kommer jag bli överlycklig och vandra på moln hela dagarna. 

 
Imorgon blir det skola och sedan DM i fotboll, har skrivit på för en ny klubb och det ska bli kul att visa vad man går för. Om det går bra vill säga. På lördag är planen att jag ska döma hockey igen. Ser faktiskt inte fram emot det alls. Men men, vi får se hur taggad jag är.

Vad ska ni göra i helgen?

Trist dag!

Suck, vilken trist dag. Har egentligen inget att berätta för er mer än att jag gått i skolan och lagat mat. Saknade dock min vapendragare i skolan idag, Robin. Som istället var i Karlshamn på jobbinformation. Det tyckte han var viktigare än Sunes lektion.

Ska nog byta telefon också, då mitt nuvarande abonnemang gått ut. Blir nog en Samsung F480 Touchwiz. Emmelie har en likadan och jag tycker den verkar bra.


Tagen från telenor.se

Nej, nu vill Sandra ha datorn och jag ska plugga. Återkommer kanske lite senare.

Vi älskar att synda!

Vi passade på att montera babysittern vi köpte på ullared för någon månad sen. Nästa gång blir det nog att köpa från babyproffsen eller liknande. Man får ju som sagt det man betalar för, tror denna låg på lite över 200.



Så ser den ut och den är väl helt okej tycker jag allt.

Sedan måste jag även tipsa om en produkt som jag brukar gå och äta på.



Läkerol Xtreme, grymt goda lakristabletter, för en frisk mun.

Har hunnit med en runda i affären också, och Sandra blev givetvis sugen på en bakelse. Så det slutade med att vi gick till ett café och köpte princessbakelser. Ibland är det tillåtet att syna men i vår familj har det blivit en vardagsrutin. Robin i klassen blir lika besviken varje gång och tycker jag borde träna. Visst börjar man få lite kagge men det tränar vi bort efter nyår. Mitt mål är att gå upp ungefär 4 kilo och sen börja träna, allt för att bättra på inför beach -09 ;)



Princessbakelser med tomtar, tog slut på 2 röda (syftade på sekunder och inte tomtarna).

Nu måste jag läsa plugga då jag har tenta om 2 veckor. Suck, finns ju för mycket annat roligt i livet än att plugga. Men vill jag slippa ångesten i julhelgen är det nog dags att börja nu. Sen får vi se om jag kan fira jul med gott samvete.

Vad ska ni hitta på i jul och på nyår då?


Sitt-tekniken!

Idag har man hunnit med skolan, kändes som en evighet sedan man var där senast. Trist värre var det dock idag.

Nu håller jag och Sandra på att laga mat, eller rättare sagt Sandra gör det. Idag har hon utvecklat en ny teknik, den så kallade sitt-tekniken. Allmänt bra för tjejer som är gravida.



Sandras sitt-teknik, mycket användbar då du har ont i ryggen.

Nu håller jag på att tvätta, hushållsgöra.com! Sandra vattnar blommorna och pratar med Molly. En för övrigt dryg dag kommer bli ännu drygare då jag ska plugga ikväll. Nu ska jag återgå till tvätten.!

Föräldragrupp mm.

Då har jag hunnit med föräldragruppen, lagat mat och klippt mig. Föräldragruppen idag var som förra gången, lite information, snacka med de andra papporna och idag fick vi även se en film från förlossningen. Jag hoppas vår förlossning går lika smidigt som dem vi såg på idag.

Känner jag Sandra rätt så kommer jag få slita. Gör jag inte det jag blir tillsagd så kommer jag få höra det. Men det är absolut rätt, hon får ju utstå mycket så det är väl inte mer än rätt om jag med får det lite tufft.

Vi vet inte vad det är för kön på barnet, men vi är väldigt nyfikna. Vi pratade om det i början och då ville vi inte veta men sen flöt tiden på och vi kom längre in i graviditeten. Helt plötsligt hade vi ändrat uppfattning, både jag och Sandra ville veta. Men sen kom vi överens om att när vi ändå väntat såhär länge kunde vi vänta lite till. Så nu återstår det att se om det blir en pojke eller flicka. Sandra tror det är en pojk, en fotbollsspelare med en alfons åberg tröja.

Då Sandra och jag hade varit tillsammans i 5,5 år och vi fick reda på att Sandra var gravid åkte vi och köpte massa graviditetstest. På varenda test var det ett plus-tecken och då slog det verkligen mig. JAG SKA BLI FARSA! Det fanns inga planer på att göra abort då både jag och Sandra vet var vi har varandra, så barnet är verkligen välkommet.



Alfons Åberg-tröjor som jag och Rasmus (Sandras lillebror) köpte på Ullared.



När det är dags för fotografering är lins-lusen snabbt framme!


Daniel, du ska bli pappa!

Fick en fråga om hur jag och Sandra kände när hon blev gravid. Jag kan ju enbart berätta hur jag kände då jag inte vet exakt hur Sandra kände sig. Så jag berättar hur dagen var när jag fick reda på att jag skulle bli pappa.

Dagen började som alla andra dagar, nämligen att jag skulle till jobbet. Dagen i ära skulle jag vara ute på Kungsholmen där man är ensam halva dagen för att sedan åka in till de andra. Klockan var väl kvart i 9 och Sandra ringer. Det första hon säger är att hon plussat och att jag ska bli pappa. Jag blev helt tyst och kunde inte få fram ett ord. Så många tankar virvlade runt i huvudet på mig. Sandra som skulle till jobbet sa att hon var tvungen till att lägga på och ensam stod jag kvar en lång stund.

Jag skulle vara ensam i 2 timmar till och jag trodde det skulle bildas en stor klump i min mage. Men det gjorde det inte, det kändes faktiskt bra. När jag kom tillbaka till mina kollegor inne på jobbet ville jag bara berätta för alla. Men det kunde jag givetvis inte göra. Dagen gick så sakta och jag ville bara hem och prata med  Sandra.

Jag kom ihåg att vi satte oss ner och pratade när både jag och Sandra var hemma. Jag kunde inte riktigt smälta det, tror inte jag gjort det fortfarande. Det är mycket svårare för pappan att sätta sig in i det då det är mamman som bär barnet.

Nu känns det hursomhelst hur kul som helst. Jag har verkligen gått in för det nu och det känns hur bra som helst. Att jag "bara" är 20 år ser jag inte som ett hinder, snarare tvärtom. Jag har heller inte hört något negativt från någon än så länge och det känns kanon.

Såhär ligger det till och det känns hur underbart som helst!


Tack tack!

Nu har jag fått många användbara namn, det finns ju så otroligt många namn att välja på. Som tack lägger jag ut en nytagen bild på Sandra som idag går in i vecka 32.



Ja, nu börjar magen växa och bli större på henne.

Angående mötet med försäkringskassan så var det som en djungel. Mycket info som skulle sätta sig och det var inte mycket som satte sig alltså. Inte mycket att göra åt och vi får ta det som det kommer. Jag vet att jag går miste om mina 10 dagars ledighet när barnet är fött.

Imorgon är det föräldragruppen som gäller igen. Hoppas det är lika roligt och lärorikt som förra gången. Nu blir det lite käk och sen avslutar vi nog kvällen vid teven eller liknande.

Förskingringskassan!

Idag ska jag och Sandra och lyssna på information från försäkringskassan. Information om mammaledighet, pappaledighet och lite annat. Det kan nog vara bra att gå och lyssna på det så man vet vad som ska göras. Dock tror jag det kommer bli svårt att förstå. Pratade nämligen med en som varit där och han sa att det var som en djungel. Bara till att ta med anteckningsblock och försöka förstå så mycket som möjligt.

Har ni några namnförslag förresten? Vi har bara ett namn en så länge...

Ha det bra!

RSS 2.0