Händer mkt på ett och ett halvt år!!

                      
                          
Vart tog tiden vägen?! Händer så mkt på så lite tid..tycker ni han är lik sig?!                


Nytt inlägg!!

Jodå vi lever, bara Daniel som tröttnat på att blogga tyvärr. Livet rullar på och vi jobbar, och Melvin är hos mormor och morfar dom dagarna jag jobbar. Snart har han och jag semester i två veckor, lite tråkigt att Daniel inte kommer ha det med oss. Men vi kommer istället åka iväg till Menorca i september. Melvin växer och blir mer och mer till en liten egen person med STOR vilja. Han vet precis hur han vill ha det och ger sig nästan aldrig förräns han får det, Han är en väldigt charmig liten kille som vet precis vilka uttryck eller saker han ska göra för att tex få glass (vilket han älskar och är det första han tjatar om på morgonen och sedan resten av dagen.) Han blir arg när man inte fattar vad han säger, pratar mkt nu men mkt är av sitt egna språk men dyker också upp lite ord då och då.

Vi umgås mkt med ett par vi träffade på föräldragrupps träffarna. ses nästan varje söndag, blivit lite utflykter till kalmar, öland, växjö, åkt båt och massa annat, är planerat att åka till ölandsdjurpark i slutet av denna månaden/ början på augusti.
 
Melvin älskar att bada och är ett riktigt vilddjur i vattnet.. är vi på stranden så lever melvin i vattnet!! Inte kul för en mamma som är badkruka.. Något han älskar är att hoppa från bryggan. Så fort man kommer till stranden så skriker han hoppa sen springer han till bryggan.

RSS 2.0