Inlägg av Sandra


Melvin och pappa busar


Joda vi lever här hemma. Dagarna bara försvinner just nu. Melvin har fyllt 1 år och är numera en stor kille som lär sig nya saker varje dag. Det nyaste är att han gör rörelser till blinka lilla stjärna, Baka kaka, Imse vimse spindel. Klappa händerna. Han tror han kan springa, och ja visst det går snabbare än att gå men det är inte stadigt. Han svara alltid om man tex frågar vart är lampan Melvin?! då svarar han där.

Han är inne i en period nu då han verkligen testar mig och Daniel med ALLT, säger vi nej slänger han sig på golvet och skriker. Men dom gångerna han inte håller på så är han underbar. Han vill vara i centrum hela tiden han är en liten clown, charmar de flesta just nu.

Vi har fått en dagisplats på vårt första val. Så den 6 april börjar Melvin på dagis. Vet inte hur mkt jag ska jobba då jag fortfarande har rätt mycket dagar kvar. Ni som har satt upp en plats på  40 timmar vet ni om man måste anväda dom eller kan jag jobbar 50-75% och sen ta ut föräldradagar resten? är sånt ok för dagis? har ju tänkt börja jobba heltid i augusti. så hade tänkt höja hans timmar då.  (hoppas någon förstod)

Mammas och pappas ögonsten.

RSS 2.0