Vilken lättnad!

Tentan som jag skrev för någon vecka sen gick vägen! Jag blev oerhört lättad när jag fick reda på resultatet, det känns som en berfrielse av något slag. Nej härligt måste jag säga. Trodde dagen skulle utvecklas till något mindre roligt men så blev inte fallet. Nu vill jag bara ha en god nyhet till, snälla kan jag få det?

Vad har hänt mer idag då? Imorse var jag ute och gick en runda med Melvin. Mycket skönt att börja dagen på det sättet. Fast tycker det är ganska tråkigt att gå själv, ingen att prata med. Hade jag haft någon eller något att prata med hade jag kunnat vara ute i flera timmar. Men ibland får man gå själv och det är inte mycket man kan göra åt det.

Sedan var det skoltajm för min del. Var dock inte alls sugen att gå i skolan idag men det var ett måste. Men det visade ju sig vara ett lyckat drag.

Melle och Sandra har varit på babymassage idag, så nu ska det masseras här hemma. Sedan har de varit iväg en runda medan jag pluggade. De gick hem till Melles mormor och morfar, där rullade han över till mage från rygg flera gånger. Så han börjar likna en hund som kan tricket "rulla runt". Nu ska vi bara lära han sitta med.

Imorgon är det skola som gäller sen träning och självklart desperate housewifes, det får man inte missa. Godnatt!




Kommentarer
Postat av: madde

skönt att tentan gick vägen,alltid en lättnad

2009-05-12 @ 14:22:45
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: TessanSessan

Hej!

Jag ville bara säga att jag är en utav finalisterna på en sida som heter modelljakten.se

I juni kommer finalen att vara och då gäller det att folk röstar på en. Är du snäll och ger mig en röst i juni? (det kostar ett sms) du kan läsa mer på http://modelljakten.se



Här finns jag

http://modelljakten.se/modell/256

2009-05-12 @ 14:47:09
URL: http://theresemansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0