Överraskning!

Vilken härlig dag det har varit idag på nåt sätt, kan inte riktigt sätta ord på det. Antagligen är det för jag har styrt upp dagen såpass bra som jag gjorde. Pluggade till 3-tiden och efter det har jag bara busat med Melvin hela tiden. För då hade jag pluggat min timmar för idag och då känner man ingen press och kan verkligen njuta av varje sekund tillsammans med han.

Och nu över till överraskningen! Idag skrev jag och Sandra på ett hyreskontrakt, vi ska nämligen flytta. Vi ska inte flytta så långt utan lägenheten ligger på samma gata. Vi ska alltså bara flytta ungefär 150-200 meter. Men lägenheten har betydligt högre standard än den vi har nu. Det är nämligen hiss i den nya lägenheten! Det är verkligen lyx när man har barn, för så mycket vi har burit upp och ner sedan Melle föddes har jag inte ens gjort under hela mitt tidigare liv. Dessutom är badrummet ganska nyligen renoverat, dvs kaklat med både dusch och badkar. Sedan finns det en tvättmaskin som går att köpa till.

Ännu ett plus är att det är en stor och fin balkong med kvällssol. Finns det något härligare än att sitta där en sommarkväll med en iskall cola? Nej, jag tror banne mig inte det.

Därför blir det snart till att börja packa. För det tar verkligen lång tid att göra det. Längre tid än man tror. Men det ska bli så otroligt skönt.

Ska tilläggas att jag älskar våran nuvarande lägenhet också. Dock blir det alldeles för jobbigt med trapporna nu när vi har Melvin. Det som känns tråkigt är att vi har tapetserat varenda rum i lägenheten så den är så fin nu. Nu när vi äntligen blivit klara med allt så ska vi flytta, typiskt. Men kul ska det bli.

Imorgon läggs det upp lite bilder här på bloggen igen. Men nu väntar sängen! Godnatt på er kära läsare!

PS. Imorgon ska jag svara på lite kommentarer också. DS.


Kommentarer
Postat av: Jenny

oh va kul fry blir sen med att möblera det nya lägenheten :D^^

2009-05-25 @ 23:27:56
URL: http://fulanka.blogg.se/
Postat av: Sessan

Grattis till nya lägenheten!

2009-05-26 @ 13:51:19
URL: http://sessansally.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0