Libero!

I förra veckan blev jag kontaktad av Anette på Micael Bindefeld där hon ville att jag skulle testa ett par produkter från Liberos nya sortiment. Då jag tidigare använt Liberos blöjor tackade jag givetvis ja. Fick hem alla produkter från deras nya sortiment och jag blev mycket imponerad.

Schampoo, baby olja, baby lotion, badkräm, våtservetter  och amningskupor.

De produkterna jag har testat har varit över förväntan faktiskt. Särskilt när det gäller våtservetterna så är jag nöjd. Använder dem varje gång jag byter blöja på Melvin och ibland kan kvalitén vara lite sisådär när det gället våtservetter. Men Liberos tvättservetter håller sig blöta även efter att man öppnat paketet. Sen fungerar dem bra att torka med också.

Schampoot och oljan använde jag igår då vi badade lillkillen. Även dem fungerar bra måste jag säga. Hans hår blir alldeles lent och härligt.

Deras lotion är också bra då huden blir fet och verkligen suger åt sig av det. Amningskuporna kan inte jag uttala mig om då jag inte ammar Melvin. Men Sandra verkar vara nöjd med dem och de suger åt bra också.

Är väldigt nöjd med dessa produkter och kommer fortsätta köpa de här produkterna. Produkterna i sig kostar mellan 33 och 39 kr och det är inte farligt. Bara ett litet tips!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0