Vilken dag!

När man inte har barn räcker det att ställa klockan på en timme innan man ska iväg. Med barn sätter man den på 3 timmar och ändå får man stressa. Vi skulle göra kolla Melvins höfter idag på sjukhuset och tänkte att vi hade lagom med tid 3 timmar innan. Sen väcker vi Melvin och ber han äta en timme innan vi ska åka. Han äter lite och vi byter blöja och han somnar. 15 minuter innan vi ska åka vill han ha mat igen så det var bara för Sandra att mata honom. Sedan fick vi byta blöja och sticka. Vilken cirkus det har varit här hemma. Det är roligt att se hur ett barn påverkar så mycket. Det är inte jobbigt på något sätt men man kan inte planera någonting knappt. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Höfterna såg bra ut så vi passade på att gå ner till min mammas jobb. Stolt som hon är skulle hon visa sitt barnbarn för allesammans. Vi skulle bara kika in en snabbis men vi stannade nog en halvtimme. Sedan åkte vi till Sandras jobb och hälsade på. Där var det som vanligt och Feffe fjantade precis som han alltid brukar göra.

Väl hemma var det matdags och disktajm! Vi har sparat disk sen i måndags så Sandra hade att göra medan jag sprang ner till tvättstugan! Nu är allt upphängt och allt är färdigdiskat.

Nu ska jag sätta mig ner och slappa lite, ska bli skönt såhär på fredagskvällen!


Alltid skönt att sova med så fina kläder!


Kommentarer
Postat av: Lena

Vad fin han är ........

2009-02-06 @ 21:28:49
Postat av: Therese

Han är superfin :) och ni verkar klara av allt superbra :) skönt att ni delar upp sysslorna :)

2009-02-07 @ 11:56:42
URL: http://theresemansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0