Utflykter och annat skoj!

Tiden rullar på i ultra rapid och det är verkligen tråkigt. Snart fyller Melvin och alla hans kompisar från mammagruppen 1 år. Då ska han få äta en egen tårtbit alldeles själv. Han har inte fått smaka på några sötsaker med undantag för någon lussebulle och lite vaniljsås. Eftersom han inte vet var det är så kan man lika gärna låta bli att ge honom sånt och låta han äta en frukt istället.

I fredags var vi på barnens lekland jag, Melvin och Sandra. Vet inte riktigt vem som hade roligast men barnet inom mig ville verkligen fram och leka. Melvin gillade mest en stor ruschkana som han var överlycklig över att få åka. Även om det var jobbigt för mamma och pappa att lyckas fixa upp honom där. Men det får sammanfattas som en lyckad och rolig utflykt.


Idag har han fått en pulka av morfar som vi testade idag. Han gillar verkligen höga farter men eftersom hans mamma är desto fegare vågade hon inte riktigt släppa taget om honom långt upp i backen. Det var dock otippat att pulkan skulle välta när den stod still, givetvis när pappa hade ansvaret. Melvin välte när jag skulle vända honom och det var ingen fara med honom. Men snöig blev han iallafall.

Det är verkligen roligt att hitta på saker alla 3 i familjen. Då brukar vi ha mycket roligt ihop.

Hemma är Melvin som ett yrväder. Han röjer i skåp, granen och överallt där han inte ska vara. Det är tur att man inte äger en massa dyra och exklusiva saker. Nu när han går är han ännu duktigare på att hitta på hyss. Köket kan ibland se ut som ett bombnedslag efter att Melvin har varit där. Därför är det skönt att plocka iordning när han somnat och lägga sig och självdö i soffan.

Imorgon på morgonen väntar en rejäl storhandling eftersom kylskåpet behöver fyllas på och det ordentligt. Sedan ska Sandra och Melvin fika och jag ska vara hemma och tvätta/plugga. Sedan blir det en middag i form av tacos och på kvällen ska jag spela fotboll. Blir ännu en fullspäckad dag och därför är det nog dags att gå och lägga sig nu. Godnatt på er!Kommentarer
Postat av: sanna

roligt att du bloggar igen=)

2009-12-18 @ 10:22:25
Postat av: Malin

Hej jag har en fråga till dig och den lyder, vart pluggar du ekonomi? Växjö lr Kalmar? :) Eller pluggar du hemifrån?

2009-12-23 @ 17:17:33
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0