Föräldragrupp mm.

Då har jag hunnit med föräldragruppen, lagat mat och klippt mig. Föräldragruppen idag var som förra gången, lite information, snacka med de andra papporna och idag fick vi även se en film från förlossningen. Jag hoppas vår förlossning går lika smidigt som dem vi såg på idag.

Känner jag Sandra rätt så kommer jag få slita. Gör jag inte det jag blir tillsagd så kommer jag få höra det. Men det är absolut rätt, hon får ju utstå mycket så det är väl inte mer än rätt om jag med får det lite tufft.

Vi vet inte vad det är för kön på barnet, men vi är väldigt nyfikna. Vi pratade om det i början och då ville vi inte veta men sen flöt tiden på och vi kom längre in i graviditeten. Helt plötsligt hade vi ändrat uppfattning, både jag och Sandra ville veta. Men sen kom vi överens om att när vi ändå väntat såhär länge kunde vi vänta lite till. Så nu återstår det att se om det blir en pojke eller flicka. Sandra tror det är en pojk, en fotbollsspelare med en alfons åberg tröja.

Då Sandra och jag hade varit tillsammans i 5,5 år och vi fick reda på att Sandra var gravid åkte vi och köpte massa graviditetstest. På varenda test var det ett plus-tecken och då slog det verkligen mig. JAG SKA BLI FARSA! Det fanns inga planer på att göra abort då både jag och Sandra vet var vi har varandra, så barnet är verkligen välkommet.Alfons Åberg-tröjor som jag och Rasmus (Sandras lillebror) köpte på Ullared.När det är dags för fotografering är lins-lusen snabbt framme!


Kommentarer
Postat av: Therese

vilka söta tröjor.. :) har ni funderat på några namn, vilka isåfall?

2008-12-02 @ 21:20:24
URL: http://theresemansson.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Oj, det var bra länge. Då förstår jag (: Är så glad att folk tar det här med graviditet på allvar. det är allt för många ungdomar som ser på det så lätt tyvärr. Önskar er all lycka !

När kommer pyret då?

2008-12-02 @ 22:18:13
URL: http://thebeautyofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0