18 Månader

Dags för en liten uppdatering igen!  Under tiden som gått har vi hunnit med att jobba och gå på förkolan men också hunnit med ett besök på Ölandsdjurpark.

Vi åkte dit i lördags med Sara, Hampus och Viggo såklart. Började med att titta på djuren en timme, barnen tyckte det var kul men ville gärna springa igenom allt lite snabbt. Kom sedan till karusellerna vilket båda barnen tyckte om. Melvin älskade det och åkte gärna om och om igen. När han åkt bebis karusellerna ett par gånger ville han sedan gå på att åka berg och dalbana för dom lite större barnen. Självklart blev jag en hönsmamma och tyckte han var för liten medans Daniel såklart tyckte han skulle åka . Melvin pekade och sa där. Så slutade med att dom åkte den och vem älskade den om inte Melvin. Han sprang upp och ner och skulle åka igen. Visade mig hur man skulle göra för att spänna fast sig. Stolt var han! Vi hade en super bra  dag men frågan är om det var papporna eller barnen som uppskattade det mest?!.Melvin har också blivit en stor kille som nu sover i en säng som stora killar gör. Mysigt nu när han kan komma in 
till oss på morgonen själv!. Visst är det en ny omställning när man ska komma på ett nytt sätt att natta på, men det måste göras någon gång endå. 
 


Melvin väger nu 11,4 kg och är 83 cm. Följer sin egna kurva jätte bra. Vilket Daniel och jag inte  trott då han vägrar äta här hemma. Det ska bara vara glass! ( om han får bestämma)


Avslutar med en bild på Melvin och Daniel. Som lekte med hans radiostyrda bil.


Kommentarer
Postat av: Connie Hansen

Så fort tiden går,er stora killen.Och vilka fina lockar.Ha det bra/Kram

2010-08-25 @ 08:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0