3 tänder!

Idag var dagen då Melvins moster fyllde vuxen. 20 år, man får gratulera.

Dagen började ganska trevande och Sandra och Melle försvann en runda för att shoppa lite och köpa present till moster Emmelie. Efter att de hade varit iväg kom Sandra och hämtade mig för att vi skulle tvätta bilen och kolla på utemöbler.

Vi tänkte att Preem här inne i Karlskrona skulle vara bra att tvätta bilen. Men efter att vi gjort det märkte vi att bilen inte alls blev ren. Så Sandra gick med bestämda steg in och förklarade läget. Vi fick då en ny tvätt av dem men efter den var bilen fortfarande inte ren. Sandra gick därför in en 3e gång och ut kommer chefen och visar oss ett medel, som vi sedan köpte. Vi sprayar på det och får ytterligare en tvätt och efter den tvätten hade det mesta gått bort. Dock inte allt men det kan vi ta för hand vid ett senare tillfälle. Så därför vill jag idag ge en eloge till Preem Karlskrona för deras vänliga bemötande, sånt gillas.

Melvin var förövrigt hemma hos mormor och morfar. Tvätten som brukar ta max en halvtimme att göra tog idag 2 timmar. Därför åkte vi ut och hämtade Emmelie för vi skulle nämligen äta middag där. Vi hann kika i lite olika butiker medan vi väntade på henne.

När vi hämtat henne åkte vi och åt mat. Det var otroligt roligt att träffa Melle igen, även om det är bra att han kan vara med andra också. Alltid roligt att se det lille charmtrollet.

Efter middagen åkte vi hem för att ge Melle mat, gröt med katrinplommon. Han har varit lite hård i magen så det är bra med katrinplommon som brukar få fart på magen. Efter det busade vi en stund innan det var dags för honom att lägga sig. Idag gick nattningen väldigt smidigt och han har inte vaknat ännu, vilket är ett bra tecken.

Han har även fått sin 3e tand! Den har kommit upp i underkäken på honom. Så nu har han tre tänder att tugga med.

Nej nu är det dags för läggdags annars orkar jag inte öppna ögonen imorgon. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0