Uppblåsbar hammare!

Mer händelserika dagar får man leta efter. Igår var det verkligen fullt ös för hela slanten. Efter att Melle vaknat så påbörjades dagen ganska omgående. Kläder, mat och lite annat fixades innan vi gick ner till årets sail. Vi gick där och strosade en runda för att sedan snabba oss hem och förbereda för gästerna som skulle komma. Det blev lite stressigt att förbereda tacosen. Grönsaker skulle hackas medan Melle sov. Men vi hann att få grönsakerna klara tills dom skulle komma iaf. Köttfärsen blev klar några minuter efter de kommit men det var bra så att de kunde kika runt i lägenheten lite.

Efter att vi hade ätit gick vi återigen ner på sailet en runda. Där köpte vi lite godis och sedan kastade vi lite pil och annat. Lyckades faktiskt vinna en uppblåsbar hammare till Melle. Den gillade han väldigt mycket och den har lekts med flitigt. Efter vi och barnen tröttnat på sailet gick vi tillbaka hem till oss för att avrunda kvällen.


Melle ville inte sova så vi la honom i vår säng. Både jag och Sandra la oss med honom så att han skulle få sova. Sedan var det tänkt att sätta sig lite vid datorn. Men det slutade med att jag somnade och Sandra väckte mig när hon skulle sova. Var nog trött efter dagen som var väldigt rolig och underhållande.

Eftersom Melle somnade sent igår så sov han väldigt länge idag. Klockan nio vaknade han för att äta lite gröt för att sedan somna om igen. Sandra och jag gick på snigelfart här hemma och när klockan var 1 var äntligen alla 3 redo för att börja dagen.

Det var tänkt att vi skulle kolla på innebandy (!?) som spelades ute nere på sailet. Men eftersom det regnade flyttades platsen där dom spelade till 300 meter från där vi bor, alltså på andra sidan stan. Då hade vi redan gått igenom hela stan för att kolla och vi kände inte för att gå tillbaka igen. Därför gick vi sista rundan på sailet för det här året. Man blir mer besviken för varje år och i år var det nog bottenrekord. Det var inget som kändes roligt. Det enda som egentligen var roligt var att det regnade så vi hade regnskyddet på vagnen. Det skymde sikten totalt för lille Melle som verkligen ville kolla ut. Därför satte han sig upp i vagnen och hade bara huvudet utanför. Där satt han bra, han kunde nämligen se alla roliga karuseller och dylikt. Han fastnade verkligen för en bild....

Melle fick syn på nåt intressant!

Vi köpte oss lite mat och gick och satte oss hos morfar för att äta. Där stannade vi en stund för att sedan dra oss hemåt. Påvägen hem köpte vi chai latte. En riktigt god latte som dock tog 20 minuter att göra. Antingen var det mycket folk inne på fiket eller var det bara personalen som var slöa. Mindre bra att en dyngsur Sandra fick stå utanför och vänta i regnet.

Men hem kom vi och Sandra som var frusen hoppade ner i ett bad. Jag lekte med hammaren jag hade vunnit. Eller jag lekte inte, jag roade Melvin. Han satt där och skrattade när jag slog den i allt. Lyckades till och med reta Molly till Melvins stora förtjusning. Efter vi busat klart fick han hoppa ner i ett bad med Sandra. Där använde han en anka som provosorisk napp. Man tager vad man haver.


Sedan fick lilleman mat och sedan var det dags för honom att sova. Han lyckades somna ganska snabbt men vaknade efter någon timme igen. Antagligen var det för det stod några killar neranför och spelade musik från bilarna, en jädra låda. Men vi försökte natta honom men han verkade inte intresserad. VI försökte vara duktiga men när han låg och fjantade kunde vi inte hålla oss. Sandra och jag brast ut i ett gapskratt och nattningen var körd. Därför fick vi ta upp honom och Sandra satt och mös med honom i soffan istället. När vi kände att det var läggdags för honom gav Sandra honom gröt igen medan jag diskade.


Sedan somnade han gott efter allt ståhej och han sover fortfarande.

Nu är det nog dags att gå och lägga sig så att man är utvilad för ännu en dag i paradiset. Vi hörs! Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hehe kan se en dyngsur Sandra utanför fiket ;-)

Vi var också inne en runda på sailet men det var ingen höjdare. Håller med om att det roligaste var att sätta på regnskyddet på vagnen haha :-)Välkommen du också på mammaträffen på tors, Andreas är också hemma.Hälsa!

2009-08-16 @ 09:52:41
Postat av: emma

kanske vore bra om jag inte var anonym :-)

2009-08-16 @ 15:47:05
URL: http://emmakoja.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej! Har läst din blogg en tid men har aldrig kommenterat någon gång. Jag bor i Kristianstad men var i Karlskrona på sailet och SÅG dig, Sandra och Melvin. Kändes så konstigt eftersom man bara har tittat på bloggen innan, hehe.

2009-08-18 @ 15:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0