Pool, sol och balkong!

Vilken sjukt härlig dag det var igår. Både vädermässigt och det vanliga livet också.

Vi sov till ungefär klockan 8. Sen var det minsann bäst att stiga upp för Melles mormor och morfar skulle komma och hjälpa oss att borra upp lite saker på väggarna. Eftersom vi inte har någon egen borrmaskin.

När de kom började vi dona och greja. Dock gick inte allt upp eftersom det är betongväggar behövs en ännu starkare borrmaskin. Men vi har fått upp lite saker iaf. Så snart är allting klart, man får pilla med det lite varje dag som går.

När de hade gått åkte vi för att köpa lite skruv och handla lite mat. När vi kom hem påbörjades matlagningen och under tiden fick Melle sin mat. När vi hade ätit upp så blåste vi upp en pool vi hade köpt till Melvin. Vi satte ut den på balkongen och fyllde den med vatten. Sedan satte vi Melle i poolen på den något varma balkongen. Han verkade trivas som fisken i vattnet i sin lilla pool och jag tror inte babysimmet kommer bli några problem för honom.
 

Efter det sov han lite och när han vaknade var han hungrig som bara den.Därför blev det lite gröt för hans del. Efter det la jag honom, något som gick alldeles utmärkt. Han hade inte sovit mycket under dagen så han somnade på 5 minuter.

Imorse vaknade han vid 6-tiden. Så vi tog in han i vår säng och somnade om. Sedan vaknade vi av att han låg och pratade. Det var riktigt mysigt att vakna till, en perfekt väckarklocka.

Nu har han fått lite gröt och ska alldeles strax bada i badkaret. Vad vi andra gör återstår att se. Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vad söt han är mormors lilla gull.

2009-08-08 @ 17:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0