Full rulle!

Man skulle kunna tycka att när det inte är skola är det bara till att ta det lugnt hemma. Men inte i den här familjen. Det har varit fullt ös sedan morgonen. Det har varit shopping och storhandling på schemat idag. Det tar sin lilla tid, eftersom vi måste tajma lite med melvins mat. Men det blev iaf två par skor till mig och ett par till Sandra. Sedan var det handla på willys för hela slanten. Där köpte vi mat som vi ska bjuda på i helgen. Det kommer nog med största sannolikhet smaka gott. Eller så kanske man inte ska säga. Men vi får hoppas på det.

Mitt i allt shoppande blev Melvin hungrig så det fick bli en matpaus. Efter han ätit klart, sandra och han var inne i bilen och jag väntade utanför, charmade han mig något oerhört. Det räckte med att jag tittade in genom fönstret för att få honom att skratta.

När vi sedan kom hem hade vi ungefär 8 kassar med saker som skulle uppför trapporna. När det är tre trappor upp så vill man undvika att gå en gång extra. Så jag bar nog 6 kassar och sandra 2 + Melvin. Efter många om och men lyckades vi till slut få upp allt efter bara en runda.

Får återkomma med bilder imorgon.

Det enda som är inplanerat imorgon är att vi ska kolla på lokalen som vi ska ha på dopet. Sedan blir det nog ganska lugnt tror jag. Då mina ögon går i sär så nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

GRATTIS, till 21 år!

Hoppas du får en fin födelsedag

2009-04-17 @ 15:13:15
URL: http://mullemilla.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Har varit storhandling här med...Vi ska ha fest imorgon...Trevlig helg

2009-04-17 @ 18:18:26
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: Anonym-Norrbagge

Melle är inte den ensam om att skratta när du tittar på en :D

2009-04-17 @ 22:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0